Založ si blog

Corona je proroctvom Písma a tu je, čo príde po nej

V Biblii vidíme tri mimoriadne veľké udalosti, pri ktorých vidíme Boha doslova kypieť hnevom pre bezbožnosť človeka. Aj keď je ich v Písme viac, tieto tri z hľadiska dnešných udalostí doslova kričia o našich časoch.

V prvých dvoch prípadoch vidíme Boha poslať varovanie bezbožnému ľudu. Noe im kázal počas 120 rokov o potope, ktorá za ich hriech prichádza. Ale neverili mu, ba vysmiali ho rovnako, ako sa dnes mnohí posmievajú tým, čo ohlasujú príchod 3.svetovej vojny pre naše časy. Noe ich napriek tomu vyzýval, aby sa pripravili pokáním a vstúpili s ním do archy. Ale nechceli ho ani počúvať, ani sa nekajali, preto boli nakoniec zničení.

To isté sa dialo aj v Sodome a Gomore. Boh poslal do mesta anjelov, aby sa ľud mesta zachránil. Ale ľud týchto miest nechcel počúvať. Takže aj oni boli nakoniec zničení strašným krupobitím ohňa a síry.

Ale v prípade Ninive, ľudia Jonášovmu kázaniu načúvali, prijali ho a kajali sa od kráľa až po najmenšieho. A nejedli a nepili počas celých 40 dní nielen sami, ale ani ich dobytok nič nejedol a nepil. Modlili sa a postili počas 40 dní. Povieš si: „Toto je naozaj drastické.“ Lenže oni boli schopní prijať aj drastické opatrenia, aby sa zachránili, lebo si až príliš dobre uvedomovali, že sú na pokraji záhuby Všemohúcim Bohom. Dnešný človek si toto neuvedomuje vôbec.

Opýtajme sa takto: Je úroveň bezbožnosti nášho sveta porovnateľná, alebo horšia, než bola za čias Noeho, Sodomy a Gomory, či v Ninive za čias Jonáša? Jednoznačne a je tu už aj reálny dopad Božieho hnevu a trestu. Je teda pandémia corony naozaj proroctvom Písma, čoby potvrdením tohto smrteľného kurzu našich čias? Sme teda skrze túto pandémiu uprostred Božieho súdu pre našu bezbožnosť?

Odpoveď je: Áno. Pandémia corony je epidémiou prorokovanou Ježišom Kristom už pred vyše 2000 rokmi, ako znak prichádzajúceho Božieho hnevu. Je len začiatkom súžení. Ale nie je koncom sveta. A ani zďaleka nie je jedinou epidémiou:

Mt 24,7-8: Lebo jedna národ povstane proti národu (aj jedna etnická skupina proti druhej) a kráľovstvo povstane proti kráľovstvu. Miestami budú hlad, epidémie a zemetrasenia. Ale všetky tieto veci sú iba začiatkom útrap.

Corona je len doteraz najhoršia epidémia. Ale čaká nás minimálne ešte jedna a corona je v provnaní s ňou veľmi miernym poklepaním po prstoch. Ak sa pozrieme do výkladového slovníka na výraz epidémie, je to okrem iného otrava, alebo smrteľná nákazlivá choroba. A z histórie nášho storočia nemôžeme poprieť, že tu už rôzne edpidémie boli: mor (ľudský, prasačí, mor hydiny aj dobytka), španieslka chrípka, cholera, týfus, TBC, Antrax, Ebola, Aids, Sars, a teraz Covid 19. Je skutočne tragické, aké je ľudstvo nepoučiteľné. Zatiaľčo sa už aj opica naučila ovládať iPad, človek sa z vlastného správania nebol schopný naučiť dodnes vôbec nič. Ježiš nás varoval, ale ľudstvo nechce počúvať. Preto budeme už o pár mesiacov čeliť aj:

  1. najstrašnejšej, prorokovanej, 3.svetovej vojne. V nej zahynie až 1/3 ľudstva! Po nej budú nasledovať:
  2. podpis Trumpovej zmluvy storočia Palestínou,
    tým za čína posledných 7 rokov do bitky pri Armageddone a príchodu Krista na zem🙂
  3. redukcia EU na 10 krajín, čoby svetovú vládu na čele s posledným diktátorom sveta
  4. zákonom POVINNÉ jednotné svetové náboženstvo,
  5. posledný ekonomický systém sveta – mikročip zvaný ZNAK ŠELMY
  6. a všetko to speje do bitky pri Armageddone
  7. a koncu všetkých ľudských vlád ako ich poznáme. ALELUJA!

PS: ŽIADEN KONIEC SVETA SA NECHYSTÁ. PRICHÁDZA LEN KONIEC ĽUDSKÝCH VLÁD, ktoré dokázali viac než dostatočne, že človek sám sebe vládnuť nedokáže, čo ako chce.

Je čas sa pripraviť. Ako? 2Krn 7,14: Ak sa môj ľud, ktorý sa volá Mojím Menom, skloní (pokorí) a bude sa modliť, bude hľadať Moju tvár a odvráti sa od svojich zlých ciest, ja vypočujem z neba, odpustím ich vinu a ich zem uzdravím.

2Pt 3,9: Ale Pán nie je pomalý, pokiaľ ide o Jeho prisľúbenie, ako to niektorí považujú za pomalosť, ale prejavuje zhovievavosť voči nám. Nechce, aby vôbec niekto zahynul, ale aby všetci prišli k pokániu.

Lebo posledné časy sú práve Teraz!

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141341x
Priemerná čítanosť článkov: 2667x

Autor blogu

Kategórie