Založ si blog

Slovensko sa zbabelo zdržalo

Česká Ministerkyňa Obrany vyzýva na odchod z dôvodu, že OSN podporuje Hamas a varuje, že holokaust je späť. Krok Ministerkyne Obrany Českej republiky, ktorý vyzval na odchod z OSN, prišiel po rezolúcii vyzývajúcej Izrael, aby opustil Gazu bez odsúdenia Hamasu. Slovensko podľa hlasovacieho zariadenia nemá vlastný názor- zdržalo sa.

Zoči-voči druhému holokaustu sa nesmie mlčať, povedala česká ministerka obrany Jana Černochová, keď vyzvala svoju krajinu, aby vystúpila z OSN na protest proti tomu, že nedokázala odsúdiť útok Hamasu na Izrael zo 7.Októbra.

„Holokaust je späť a my už nesmieme byť ticho,“ uviedla vo vyhlásení, ktoré zverejnila na X.

O svojom rozhorčení hovorila deň po tom, čo Valné zhromaždenie OSN hlasovalo pomerom 120 ku 14 za prímerie pre vojnu v Gaze, ktoré sa zameralo predovšetkým na ťažkú situáciu Palestínčanov v Gaze.

V rezolúcii VZ OSN, ktorá sa tiež zdržala 45, sa nespomenulo ani jasne nevyžadovalo prepustenie 230 rukojemníkov, ktorých teroristická skupina v ten deň zajala.

Prečo sa Slovensko nevyjadrilo? Ako môže krajina, ktorá posielala zbrane Ukraine zostať bez názoru v rade OSN a pritom o sebe tvrdiť, že je krajinou veriacich? Ako môžeme oslavovať SNP a zbabelo nereagovať na rovnaké zločiny Hamasu v rade OSN? Naši dedovia by sa v hroboch obracali, keby toto videli. Zástupcovia Slovenska nám v rade OSN spravili ďalšiu hanbu.

Byť nestranný vo veci násilia je to isté ako mať na ňom priamy podiel. Nie nadarmo sa hovorí, že Kto mlčí, ten svedčí.

Predstavitelia vlády si vôbec neuvedomujú, že nás, obyvateľov nevlastnia. A ani naše názory nezdieľajú, tie ich ani nezaujímajú.

Ale my nie sme ich majetok, ani dobytok.

Nemáte právo hlasovať v našom mene, bez riadneho referenda o tom, čo si obyvatelia krajiny želajú a ako sa k veci naozaj stavajú.

Ak rozhodujete ignorujúc čo i len poznať vôľu ľudu, ktorý zastupujete, nekonáte potom ako Nemci v Mníchove v r.1938? Nie je toto znova: O nás bez nás ako v Mníchove?

Hanba, skutočná hanba všetkým, ktorí kryjú násilie. Predstavitelia sa zjavne z histórie národov vôbec nič nenaučili.

To nikto nechápe, že Boh naozaj bude kryť Izrael keby sa kto pre čokoľvek rohodol a že BEDA tým, ktorí sú proti Izraelu?

Nazozaj si smrteľní dočasníci myslia, že môžu siahať na to, čo patrí Bohu a nič sa im nestane? Boh nie je ako oni.

On už Abrahámovi pri jeho povolaní povedal a po celú históriu Izraela dokazoval, že

Požehnám toho, ktorý ťa požehná, a prekľajem toho, ktorý ťa preklína; a všetky rodiny zeme budú požehnané skrze teba.

Babylon. dnešný Irak, aj Assýra- dnešnú Sýriu už zničil, ako povedal. Ich osud budú nasledovať ich aj ďalšie prrokovaní nepriatelia Izraela. Chcú predstavitelia Slovenska obetovať aj duše Slovákov?

Všetky národy Zeme sú požehnané kvôli Izraelu. Bez Izraela, ktorý nám dal Krista, by sme tu ani neboli a ani sa nemohli hrdiť, že sme národom veriacich. Zjavene asi nie sme. Zbabelá reakcia zástupcov SR v OSN to zrejme okazuje. Toto je ovocím strachu a manipulácie.

Takto nám všetkým – celému národu – naši predstavitelia spravili  hanbu.

A nemusíme ani trikrát hádať, kto na to nebude vôbec reagovať, komu to vôbec nebude vadiť.

Tweet Jany Černochovej na sociálnej sieti X (Twitter) :

„Vím, že je dnes významný den pro Českou Republiku a chceme slavit naše 105 výročí republiky. Ale tímto se prostě nedá promlčet, promiňte mi to. Přesně před 3 týdny Hamas vyvraždil více než 1400 Izraelců, což je na jejich počet obyvatel více obětí, než zavraždila militantní islamistické organizace al-Káida 11.9.2001 v USA. A jenom 14 zemí, včetně té naší, se proti bezprecedentnímu teroristickému útoku spáchanému teroristy z Hamas, jasně a srozumitelně postavilo! Stydím se za OSN. Dle mého názoru – nemá ČR – v organizaci, která fandí teroristům a nerespektuje základní právo na sebeobranu, co pohledávat. Vystupme.“

Druhý Holokaust je proroctvom Písma. A nielen on. Nezjavuje tak hlasovacie zariadenie OSN, kto bude na koho strane?

Celý článok nájdete TU.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141742x
Priemerná čítanosť článkov: 2674x

Autor blogu

Kategórie