Založ si blog

Reakcia na vyhlásenie

Aj napriek tomu, že svet po každej svetovej vojne kričal „Už nikdy viac!“, je dnes viac ako do očí bijúce, že ľudstvo sa zo svojích hriechov kajať nechce a zo zločinov proti ľudskosti sa nenaučilo vôbec nič. Ani sa z nich nepoučilo. To preto tu – aká irónia a výsmech ľudstvu- aj napriek onej medzinárodnej mierovej organizácii (OSN), máme ustavične nové vojnové konfliky. Nezhreším, keď poviem, že sa z capov stali záhradníci.

Turecký prezident, v snahe odvrátiť pozornosť od svojej neúspešnej politiky COVID, odstrelením izraelského „teroristického štátu“, tvrdí, že Ankara povedie v OSN boj proti Izraelu. Turecký prezident pokračuje vo svojom úsilí „bičovať židovský štát“ v nádeji, že odvráti pozornosť od neúspešného riešenia pandémie koronavírusov svojou vlastnou vládou.

Tento vládca krajiny si vôbec neuvedomuje váhu a následky Božieho požehnania a vyhlásenia ochrany Izraela, ktorú prisľúbil ešte Abrahámovi, keď povedal:

Gn 12,3: Požehnám toho, ktorý ťa požehná, a prekľajem toho, ktorý ťa preklína; a všetky rodiny zeme budú požehnané skrze teba.

Po oznámení, že krajina predĺži súčasnú výluku zameranú na potlačenie epidémie v Turecku do konca mája, pokračoval Erdogan v podobe protiizraelskej tirády, ktorú sme nevideli od týždňov po incidente z roku 2010, keď bolo 10 tureckých štátnych príslušníkov zabitých a niekoľko izraelských vojakov bolo bitých, keď sa turecké plavidlo Mavi Marmara pokúsilo porušiť izraelskú námornú blokádu v pásme Gazy.

Turecký vodca uviedol: „Všetci sme smutní a zúriví nad zlobou teroristického štátu, ktorým je Izrael, voči Palestínčanom. Konfrontácia izraelskej agresie v palestínskych mestách a Jeruzaleme je pre ľudstvo čestnou povinnosťou. Turecko je pripravené konať v záujme dosiahnutia mieru a sme ochotní prinášať obete. Budeme viesť boj v OSN. Objímam všetkých palestínskych bratov, ktorí povstávajú. Rovnako, ako sme podporovali Azerbajdžan proti Arménsku, tak,“ tiež sme podporili Líbyu a konali sme tam. Aj dnes sme pripravení konať. Vyzývam Organizáciu islamskej spolupráce, aby konala rýchlo proti Izraelu, “uviedol. (prevzaté z Izraelského denníka Israel Hayom)

Tajomstvom nie je ani to, že turecký prezident sa cíti byť „majiteľom“ Izraela a Jeruzalema s odôvodnením, že Otomanská Ríša dominovala územiu dnešného Izraela v čase, keď Pán Izrael za trest z jeho krajiný rozprášil po okolitých národoch. Lenže ani tento politický vodca si neuvedomuje, že Boh Izraelu nikdy právo na jeho územie nevzal. Práve naopak: Boh sám na seba prisahal, že Izraelu bude toto územie, oz Egyptského potoka Wadi až po veľkú rieku Eufrat patriť na veky.

A o pár storočí neskôr kráľ Dávid odkúpil od Jebuzejčana Ornana za 100 šeklov zlata miesto, ktoré dnes celý svet nazýva Chrámová hora. Toto však patrí Izraelu a čo píšem, je historický fakt, ktorý dokazuje jednoznačné a neodškriepiteľné právo Izraela na jeho vlastné, Bohom darované, a Dávidom riadne vykúpené územie, vrátane hlavného mesta Jeruzalema.

Presne tak, ako si mnohé dnešné krajiny nárokujú na územia tzv. „svojích kolónií.“ Alebo sa mýlim? Tu je dôkaz o údajnej „rovnoprávnosti a spravodlivosti“ predstaviteľov krajín.

Pravdou ale je aj to, že na pozíciu rezidenta netreba nikomu žiadne špeciálne štúdium, ani diplom. To netreba ani pre príšlušnosť k žiadnej politickej strane a tým je jasné, že najmenej študovaným medzi nami je Bohom dovolené NIE VIESŤ, iba spravovať krajiny iba preto, aby im Boh dokázal, akí bezmocní a nerozumní bez Neho sú a že bez Boha to tí ľudia naozaj nedokážu. Toto je skutočne celostvetovo dokázaný FAKT. A je úplne jedno o akej krajine sveta hovoríme.

Druhá strana tejto mince je fakt, že tu ešte jeden taký vládca, ale tentokrát so srdcom šelmy príde. Žiaden z doterajších tzv.pohlavárov si ani len nevšimol, hoci to majú ustavične pred nosom a donekonečna opakujú ako mantru všetci: „Je sa nám treba poučiť z minulosti.“ Keďže nepočúvajú ani Boha, ani samých seba, už onedlho ich vystrieda niekto, kto si toto všíma veľmi dobre. Tí ostatní mu len pripravujú cestu aj kreslo. Z niektorých národov ostanú do najbližších desiatich rokov len hŕstky. Iné zaniknú úplne – ako predpovedal Boh v prisľúbení o ochrane Izraela.

Boh žehnaj Izrael aj Slovensko! Izrael prežije všetky prorokované udalosti našich čias, vrátane Armageddonu. Ale otázkou zostáva: prežije naša krajina?

 

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141105x
Priemerná čítanosť článkov: 2662x

Autor blogu

Kategórie