Založ si blog

Opatrenia Zdravého Rozumu

Máš po krk správ o epidémii? Skutočne? Až natoľko, že si ochotný spraviť jedinú správnu vec, ktorá spôsobí zmenu a dokonca uzdravenie krajiny? Lebo toto je naozaj možné. Všetky politické a tzv.fundované prognostiky sú iba hnilým ovocím negatívnej mysle. Dôkaz? Východisko tu už tisícročia je. Lenže potrebuješ zdravý rozum – ten, ktorý povojnové generácie stratili. Pozeraj:

Keď bol Hitler počas 2.svetovej vojny len 3 dni od totálneho ovládnutia sveta, vyzvali nie kňazi, ani veriaci, ale bol to W.Churchil a ďalší predstavitelia európskych krajín, kto vyzval na celosvetový deň modlitieb a pôstu za zvrátenie vojny. Boh na ne odpovedal tým, čo svet pozná ako D-Day, alebo Zázrak z Dunkirku (vylodenie sa vojsk aliancie v Normandii) a Hitler vojnu prehral. Aj keď sa národom za železnou oponou hovorilo iné, toto je skutočná pravda o vojne. Je ním víťazstvo Boha nad duchom Antikrista, ktorým bol Hitler posadnutý. Toto je nepopierateľný fakt.

Neviem, či si dnes niekto vôbec všimol, ale už vyše roka sa v TV nepozeráme na nič iné, než na reportáže a programy o 2.svetovej vojne. A napriek tomu nám ani len neťukne PREČO? Ok, ľudstvo je naozaj až také opité jedom bludov aj klamstiev politikov, že sa z toho nič nenaučilo. Zatiaľ. Ale ak si pomôžeme pripomienkou tohto Božieho milosrdenstva, prejaveného aj nám v 2.svetovej vojne, epidémia, ktorú sme si na seba pritiahli svojou bezbožnosťou my sami, nemusí trvať ani dlho, ani nemusí zbytočne zabiť príliš mnoho ľudí. Boh už prostriedok pripravil. JE NA NÁS, či ho použijeme. Toto sú fakty:

  • Boh epidémie takého rozsahu dopúšťa IBA ako trest za bezbožnosť národov aj ich vodcov.
  • Corona je proroctvom Písma, čoby znak blížiaceho sa príchodu Krista na zem a konca všetkých svetových vlád (nie sveta, len vlád).
  • Boh už v minulosti dokázal, že ak sa ľud pokorí a obráti sa k Nemu úprimne, že Boh ľudstvo zachráni (viď nižšie).
  • Dôkazy o tom z 2.svetovej vojny sú nepopierateľné a nesporné (viď historický dokument zvaný Zázrak z Dunkirku).
  • Všetky katastrofické prognostiky v médiách, sú ohavné výmysly negatívnej mysle.

Pomoc tu je už dávno a je BEZPLATNÁ. A testy ani očkovanie ňou nie sú. Tie iba pľundrujú štátny rozpočet. Toto chceme? Prestaňme na chvíľu čítať – prepáčte – len vkladné knižky a pokladničné bločky, športové správy, či bulvár soc.médií a stane sa zázrak. Chápem, že mnohí do očí bijúcu pravdu nechcú ani vidieť, a len máloktorí sú ochotní ju použiť. Takí si vlastné nešťastie spôsobujú sami. Takže ako sa corony zbaviť nadobro? Presne tak, ako sme sa zbavili „nákazy Hitlera“.

Tu je Bohom ponúknuté, bezplatné východisko a ver mi, KAŽDÝ, kto poslúchne a úprimne sa pokorí, zasiahnutý nákazou NEBUDE. Boh to sľúbil už pred takmer 3000 rokmi:

On ťa určite zachráni pred smrteľným osídlom lovca
a pred ničivým morom (nákazou, epidémiou).
Jeho Pravda bude tvojím štítom a pancierom,
Nebudeš sa báť hrôzy noci, ani šípu letiaceho vo dne,

Ani smrteľnej nákazy, čo sa zakráda v tme, ani epidémie, čo pustoší na poludnie

Tisíce môžu padnúť po tvojom boku a desaťtisíce po tvojej pravici; ale k tebe sa nepriblíži.

Vlastnými očami sa budeš dívať a uvidíš odmenu bezbožných.

Pretože si Pána, ktorý je tvojím útočiskom, Najvyššieho spravil svojím príbytkom.

Nestihne ťa nijaké zlo, ani sa žiadne súženie nepriblíži k tvojmu telu, (Ž 91:3-10)

Ale toto prisľúbenie má podmienku a tá znie:

Ak sa môj ľud, ktorý sa volá Mojím Menom, pokorí a bude sa modliť, bude hľadať Moju tvár a odvráti sa od svojich zlých ciest, Ja vypočujem z neba, odpustím ich vinu a ich zem uzdravím. (2Krn 7:14)

Takže čo máme robiť, je jasné. Chceš naozaj odstrániť coronu nadobro? Odstráň jej príčinu. Tou je bezbožnosť. Keďže naši predstavitelia vlád zabudli na to, čo im získalo slobodu, dovoľujem si to všetkým pripomenúť touto formou. Nemusíme nič vyhlasovať, IBA SA SPOJME v JEDNODŇOVOM PÔSTE za Božie milosrdenstvo s nami všetkými. Každý, kto sa pridá k Bohu na VLASTNĚ OČI uvidí uzdravenie krajiny aj vzťahov medzi ľuďmi.

Ježiš Kristus, ktorý je všetko vo všetkom, povedal túto dokonalú vec: Nespoliehaj sa na mocnárov, ani na človeka, v ktorom spásy niet“. A má pravdu. VŽDY ju má. Politika je výmysel človeka a výmyslami sa epidémie odstrániť nedajú. Boh hovorí jasne, že politici, ani iní mocnári tu pomôcť nijako nemôžu. Až také jednoduché a aj logické to je. Ale čoby obyčajní, pokorní ľudia, to môžu aj politici, aj náboženskí predstavitelia, ktorí znevažujú Boha ponížením pôstu na prostriedok vytvárania emocionálne zjednotených jedincov, netušiac, čím pôst naozaj je. Toto môže a dokáže celá spoločnosť a národ.

Mor ho, Slovač! Neničme seba ani našich blížnych a ani personál v nemocniciach, ale hriech a bezbožnosť!

Ak uveríš, UVIDÍŠ! Lebo Ježiš je ten istý včera, dnes a naveky!

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141143x
Priemerná čítanosť článkov: 2663x

Autor blogu

Kategórie