Založ si blog

Začalo 7 posledných rokov do konca ľudských vlád?

Predseda vlády Palestíny, Mohammad Štajjeh uviedol, že Palestínčania dostali písomný dokument, v ktorom sa Izrael zaväzuje dodržiavať všetky dohody s Palestínčanmi. Podpísala Palestína Trumpovu dohodu storočia, len to nechce zverejniť? Ak áno, potom dnes začalo „the final countdown“ – posledných sedem rokov do príchodu Krista na zem, ako to prorokuje Biblia.

Palestínska samospráva v utorok uviedla, že sa rozhodla obnoviť svoje vzťahy s Izraelom vrátane bezpečnostnej koordinácie po získaní ubezpečenia, že Izrael sa bude riadiť podpísanými dohodami s Palestínčanmi. Vyhlásil to Husajn al-Šajch, šéf Všeobecného úradu Palestínskej republiky pre občianske záležitosti, ktorý je zodpovedný za koordináciu medzi Palestínčanmi a Izraelom.

Vysokí izraelskí úradníci potvrdili, že sa obnovuje bezpečnostná koordinácia s Palestínskou samosprávou. Toto rozhodnutie pravdepodobne bude brzdiť úsilie o ukončenie sporu medzi vládnucou frakciou palestínskeho Fatahu a Hamasom, ktorý sa dlhodobo stavia proti bezpečnostnej koordinácii medzi Palestínskou republikou a Izraelom a označuje ho za velezradu. Rozhodnutie o obnovení väzieb vyplynulo z kontaktov prezidenta Palestíny Mahmúda Abbása „ohľadne záväzku Izraela k dvojstranným a podpísaným dohodám,“ uviedol šejk. „Na základe oficiálnych písomných a ústnych listov, ktoré sme dostali a potvrdzujú odhodlanie Izraela, sa vzťahy s Izraelom obnovia,“ uviedol.

Predseda palestínskej vlády Mohammad Štajjeh uviedol, že Palestínčania dostali písomný dokument, v ktorom sa Izrael zaväzuje dodržiavať všetky dohody s Palestínčanmi. Ďalšie podrobnosti neposkytol. Shtayyeh vyjadril nádej, že nová americká administratíva pod vedením Joe Bidena podporí riešenie spočívajúce v vytvorení dvoch štátov na základe „pôdy za mier“. Šejk a Štajyeh sa osobitne nezmieňovali o bezpečnostnej koordinácii s Izraelom. Vysoký predstaviteľ Palestíny v Ramalláhu však pre denník The Jerusalem Post uviedol, že súčasťou rozhodnutia je obnovenie bezpečnostnej koordinácie medzi oboma stranami. Rozhodnutie bolo prijaté po tom, čo Palestínčania dostali „ubezpečenie od niekoľkých úradníkov Európskej Únie, že Izrael v blízkej budúcnosti neurobí jednostranný krok“, a zostáva odhodlaný dodržiavať všetky podpísané dohody, uviedol úradník, pričom sa odvolával na odložený izraelský plán, uplatňovať zvrchovanosť na časti Západného brehu (zdroj: The Jerusalem Post.)

A práve toto ubezpečenie niekoľkých úradníkov EU, ktorých médiá bližšie nemenujú je na celej veci najzaujímavjšie. Prečo? Lebo Biblia podpis Mierovej zmluvy medzi Palestínou a Izraelom prorokuje veľmi jasne ako začiatok posledných sedem rokov do príchodu Ježiša Krista na zem. POZOR! S Ježišovým príchodom nenastane žiaden koniec sveta.

Ale určite príde koniec všetkých ľudských vlád a ich byrokratických systémov ako ich doposiaľ poznáme, koniec platenia daní, kontroly obyvateľov občianskymi preukazmi, ich číslovanie na matrikách apodobné nezmysly, ktoré v Božom 1000-ročnom kráľovstve existovať naozaj nebudú. A nebudú potrebné ani štipendia, ani pôžičky pre štúdium, ani hypotéky, ani nájomné za bývanie, žiadne nonsense – joby, ani banky a poisťovne, právnici, ani notári nie. Nastane prorokované a očakávané, 1000-ročné, Božie kráľovstvo na zemi, 1000 rokov bez vojen, 1000 rokov trvajúci pokoj.

Ale ak Palestína onú Mierovú zmluvu podpísala, a podľa denníka The Jerusalem Post pritom Palestínčania dostali ubezpečenie od úradníkov EU, potom to znamená splnenie ďalšej časti proroctva: Biblia totiž prorokuje, že pri jej podpise má byť osobne prítomný práve budúci diktátor posledného svetového impéria, prorokovaného ešte za čias Nabuchodonozora. Biblia ho nazýva Antikrist. A že sa tento prominentný politik v kuloároch a nielen EU už nemalý čas pohybuje, je fakt. Jeho identita však bude širokej verejenosti zjavená až v momente začiatku prorockej udalosti, zvanej Ohavnosť Spustošenia.

A čo sa bude diať dovtedy? Nuž, najbližšia prorokovaná udalosť je 3.svetová vojna. V nej zahynie 1/3 svetovej populácie a po nej príde na svet posledná prorokovaná vláda, posledné prorokované svetové impérium a jeho diktátor Antikrist. Viac o ňom sa dozvieš v kurzoch Pochopenie Konca Čias, Kniha proroka Daniela a Zjavenie 1, aj Zjavenie 2 (hľadaj na webe).

Čo by mal spraviť každý, kto sa o týchto veciach dozvedá? Poslúchnuť Boha a prijať znovuzrodenie. Inak nebude a nemôže byť spasený nik, lebo niet pod Nebesiami iného mena, okrem Mena Ježiš, v ktorom by sme mali byť spasení.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 140509x
Priemerná čítanosť článkov: 2651x

Autor blogu

Kategórie