Založ si blog

Corona je proroctvom Písma a tu je, čo príde po nej

V Biblii vidíme tri mimoriadne veľké udalosti, pri ktorých vidíme Boha doslova kypieť hnevom pre bezbožnosť človeka. Aj keď je ich v Písme viac, tieto tri z hľadiska dnešných udalostí doslova kričia o našich časoch.

V prvých dvoch prípadoch vidíme Boha poslať varovanie bezbožnému ľudu. Noe im kázal počas 120 rokov o potope, ktorá za ich hriech prichádza. Ale neverili mu, ba vysmiali ho rovnako, ako sa dnes mnohí posmievajú tým, čo ohlasujú príchod 3.svetovej vojny pre naše časy. Noe ich napriek tomu vyzýval, aby sa pripravili pokáním a vstúpili s ním do archy. Ale nechceli ho ani počúvať, ani sa nekajali, preto boli nakoniec zničení.

To isté sa dialo aj v Sodome a Gomore. Boh poslal do mesta anjelov, aby sa ľud mesta zachránil. Ale ľud týchto miest nechcel počúvať. Takže aj oni boli nakoniec zničení strašným krupobitím ohňa a síry.

Ale v prípade Ninive, ľudia Jonášovmu kázaniu načúvali, prijali ho a kajali sa od kráľa až po najmenšieho. A nejedli a nepili počas celých 40 dní nielen sami, ale ani ich dobytok nič nejedol a nepil. Modlili sa a postili počas 40 dní. Povieš si: „Toto je naozaj drastické.“ Lenže oni boli schopní prijať aj drastické opatrenia, aby sa zachránili, lebo si až príliš dobre uvedomovali, že sú na pokraji záhuby Všemohúcim Bohom. Dnešný človek si toto neuvedomuje vôbec.

Opýtajme sa takto: Je úroveň bezbožnosti nášho sveta porovnateľná, alebo horšia, než bola za čias Noeho, Sodomy a Gomory, či v Ninive za čias Jonáša? Jednoznačne a je tu už aj reálny dopad Božieho hnevu a trestu. Je teda pandémia corony naozaj proroctvom Písma, čoby potvrdením tohto smrteľného kurzu našich čias? Sme teda skrze túto pandémiu uprostred Božieho súdu pre našu bezbožnosť?

Odpoveď je: Áno. Pandémia corony je epidémiou prorokovanou Ježišom Kristom už pred vyše 2000 rokmi, ako znak prichádzajúceho Božieho hnevu. Je len začiatkom súžení. Ale nie je koncom sveta. A ani zďaleka nie je jedinou epidémiou:

Mt 24,7-8: Lebo jedna národ povstane proti národu (aj jedna etnická skupina proti druhej) a kráľovstvo povstane proti kráľovstvu. Miestami budú hlad, epidémie a zemetrasenia. Ale všetky tieto veci sú iba začiatkom útrap.

Corona je len doteraz najhoršia epidémia. Ale čaká nás minimálne ešte jedna a corona je v provnaní s ňou veľmi miernym poklepaním po prstoch. Ak sa pozrieme do výkladového slovníka na výraz epidémie, je to okrem iného otrava, alebo smrteľná nákazlivá choroba. A z histórie nášho storočia nemôžeme poprieť, že tu už rôzne edpidémie boli: mor (ľudský, prasačí, mor hydiny aj dobytka), španieslka chrípka, cholera, týfus, TBC, Antrax, Ebola, Aids, Sars, a teraz Covid 19. Je skutočne tragické, aké je ľudstvo nepoučiteľné. Zatiaľčo sa už aj opica naučila ovládať iPad, človek sa z vlastného správania nebol schopný naučiť dodnes vôbec nič. Ježiš nás varoval, ale ľudstvo nechce počúvať. Preto budeme už o pár mesiacov čeliť aj:

  1. najstrašnejšej, prorokovanej, 3.svetovej vojne. V nej zahynie až 1/3 ľudstva! Po nej budú nasledovať:
  2. podpis Trumpovej zmluvy storočia Palestínou,
    tým za čína posledných 7 rokov do bitky pri Armageddone a príchodu Krista na zem🙂
  3. redukcia EU na 10 krajín, čoby svetovú vládu na čele s posledným diktátorom sveta
  4. zákonom POVINNÉ jednotné svetové náboženstvo,
  5. posledný ekonomický systém sveta – mikročip zvaný ZNAK ŠELMY
  6. a všetko to speje do bitky pri Armageddone
  7. a koncu všetkých ľudských vlád ako ich poznáme. ALELUJA!

PS: ŽIADEN KONIEC SVETA SA NECHYSTÁ. PRICHÁDZA LEN KONIEC ĽUDSKÝCH VLÁD, ktoré dokázali viac než dostatočne, že človek sám sebe vládnuť nedokáže, čo ako chce.

Je čas sa pripraviť. Ako? 2Krn 7,14: Ak sa môj ľud, ktorý sa volá Mojím Menom, skloní (pokorí) a bude sa modliť, bude hľadať Moju tvár a odvráti sa od svojich zlých ciest, ja vypočujem z neba, odpustím ich vinu a ich zem uzdravím.

2Pt 3,9: Ale Pán nie je pomalý, pokiaľ ide o Jeho prisľúbenie, ako to niektorí považujú za pomalosť, ale prejavuje zhovievavosť voči nám. Nechce, aby vôbec niekto zahynul, ale aby všetci prišli k pokániu.

Lebo posledné časy sú práve Teraz!

Podvedená Ukraina. A nielen ona.

27.03.2024

Americký prezidentský kandidát, Robert Kennedy Jr. mal v súvislosti s pomocou Ukraine len pred pár dňami na sociálnej platforme X (Twitter) veľmi zaujímavý prejav, ktorý si v pôvodnej verzii môžeš vypočuť TU. Na konferencii uviedol, citujem: “Toto je vojna, ktorá sa nikdy nemala stať. Je to vojna, ktorú sa Rusi opakovane snažili urovnať za podmienok, ktoré boli veľmi, [...]

Má aj Slovenská vláda cudzieho vlastníka?

11.01.2024

Maďarský premiér Viktor Orbán sa vo svojom prejave vyjadril, že dobre pozná Georgea Sorosa: Citujem z jeho prejavu, uverejneného na Twitter X: “Poznám @georgesoros veľmi dobre, je to môj súper!! Má vo svojich službách ARMÁDU, PENIAZE, #Multinationals – nadnárodné spoločnsoti (ďalej MVO), univerzity, výskumné inštitúcie a VLASTNÍ polovicu byrokratov v BRUSELI!!” [...]

Ruka ruku myje a znak k znaku vedie

09.01.2024

Hoci WEF z plného hrdla vrieska a o EU peňaženke, aby každého na Zemi okradli o tú jeho, ľudia – na slávu Boha – nie sú sprostí a preto sa už dvíhajú jednoznačné a celosvetové reakcie proti tejto ohavnosti, ktorá, žiaľ, smeruje k poslednému ekonomickému systému ľudstva na zemi, v čase pred bezprostredným Druhým príchodom Krista, ktorý očakávame. V tejto [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 136977x
Priemerná čítanosť článkov: 2740x

Autor blogu

Kategórie