Založ si blog

Abracadabra COVID

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale nevyšlo im to.

Zatiaľčo Božia 5. egyptská rana − rana dobytka postihla len dobytok Egypťanov, t.j. kravy, ťavy a iné skutočne zvieratá, ona napodobenina − teda rana bezbožných bohov nášho sveta − spôsobila rany na ľuďoch. Aj keď je to kozmicky ohavné v podvode a smrti ľudí, môžme bez zveličovania povedať, že „zaklínači egypta našich čias“ sú príšení babráci, ktorí nedokážu ani tvoriť nič poriadne, ani to zastaviť. A ako všetci vieme, Boh ranu na príhovor Mojžiša naozaj zastavil.

Úmrtí medzi ľuďmi bolo po tejto plánovanej „rane dobytka“ zaklínačov dnešných čias, bolo viac ako po obyčajnej chrípke. Navyše, poškodení sú mnohí dodnes. Nepreženiem keď poviem, že je to ohavnosť typu Hitlerovho doktora Mengeleho.

A z tohto dôvodu je tu skvelá správa!

Skvelá v zmysle, že obsahuje pravdu. A nečudo veď odmalička nás učili, že lož má krátke nohy. Pozrieť v originály si ju môžeš TU.

Na sociálnej sieti X (twitter) dnes zaburácala táto PRELOMOVÁ správa:

Rand Paul zhodil bombu: „Fauciho laboratórium NIH bolo PARTNEROM s Wuhanom na návrhu vytvoriť vysoko prenosný koronavírus v roku 2018.“

15 vládnych agentúr si to uvedomovalo a mlčali…

Rozsah veľkého pokrytia COVID je obrovský.

Ukazuje sa, že predstavitelia 15 federálnych agentúr si už v roku 2018 uvedomovali, že Wuhanský virologický inštitút mal ambíciu vytvoriť koronavírus podobný COVID-19.

Títo úradníci boli zasvätení do zámerov čínskeho laboratória syntetizovať vírus podobný COVID-19, no ani jeden z nich túto informáciu nezverejnil.

Napriek tomu, že si týchto 15 agentúr uvedomuje tento znepokojivý a nebezpečný výskum, neustále odmieta poskytnúť o ňom akékoľvek podrobnosti.

Zástupcovia nie menej ako 15 federálnych agentúr boli informovaní o projekte spolupráce, ktorý navrhli Peter Daszak’s EcoHealth Alliance a Wuhanský virologický inštitút.

Na záver dodám, že touto ranou dnešní zaklínači neskončili. Takže je na mieste poriadne sa do pasáží Biblie ponoriť aby sme na ich ďalšie vystrájanie a „hókus-pokusy“ a kadejaké „abrakadabra“ boli pripravení.

Čas Piatej Poľnice JE TU

15.05.2024

Napriek tomu, čo si kto myslí o Biblii a proroctvách posledných čias, Boh je verný a proroctvá Písma sa spĺňajú jedno za druhým. A pravdou je, že pred pár dňami ľudstvo naozaj vstúpilo do času naplnenia proroctva piatej poľnice Zjavenia. Detaily si môže v Písme vyhľadať každý, kto verí. Dôkazom, že sa naozaj deje, čo proroctvo hovorí je aj fakt, že sa o zjaveniach [...]

Depopulačná Agenda

12.05.2024

Drahí rodáci. Až sa do médií znova dostane správa o ďalšej pandémii, nenechajte sa rozdeliť očkovaním, ktoré dokázalo, že ide o biologickú zbraň agendy tých, ktorí usilujú o depopuláciu planéty. Preklad textu z obrázku: Tu z knihy Bilderberger Jacques Attalli z roku 1981 je príklad zmýšľania elity: „Budúcnosť bude o hľadaní spôsobu, ako znížiť [...]

11. 000 politikov dostalo VÝNIMKU z očkovania proti COVIDu.

09.05.2024

Áno, čítate správne, 11 000 POLITIKOV A ELÍT DOSTALO VÝNIMKU NA OČKOVANIE PROTI Covidu: „Toto je šokujúce“. Akt o otvorenej vláde (FOIA) odhalil, že 11.000 politikov a členov elity bolo oslobodených od očkovania, povedal Michael Gray Griffin v rozhovore s lekárom Paulom Oosterhuisom a Liz Gunn, líderkou Novozélandskej lojálnej strany. Tát správa sa dnes [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50, aktualizované: 07:05

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 146187x
Priemerná čítanosť článkov: 2565x

Autor blogu

Kategórie