Založ si blog

Čas Piatej Poľnice JE TU

Napriek tomu, čo si kto myslí o Biblii a proroctvách posledných čias, Boh je verný a proroctvá Písma sa spĺňajú jedno za druhým. A pravdou je, že pred pár dňami ľudstvo naozaj vstúpilo do času naplnenia proroctva piatej poľnice Zjavenia.

Detaily si môže v Písme vyhľadať každý, kto verí. Dôkazom, že sa naozaj deje, čo proroctvo hovorí je aj fakt, že sa o zjaveniach „naprirodzených javov a bytostí“ vyjadruje aj samotný Vatikán a to nie náhodne.

A o dva dni zverejní aj smernice pre svojich veriacich, ako sa majú správať, keď bytosti z proroctva (ale o ňom im nehovorí), uvidia na vlastné oči.

Vo svojom odkaze veriacim hovorí okrem iného toto:

„Prízrak“ sa vzťahuje na prípad, keď sa božská entita – ako je svätec, Panna Mária alebo samotný Kristus – dáva o sebe vedieť človeku na Zemi. Tento koncept je opakujúcou sa témou v Biblii a väčšina kresťanských denominácií potvrdzuje vieru, že takéto dotyky s nadprirodzenom sa môžu aj dnes vyskytovať v rôznych kapacitách.“

Celý článok ohľadne zjavení prízrakov a nadprirodzených bytostí, si môže každý prečítať na stránke Vatikánu (publikovanom 8.Mája 2024, klikni TU)

Mnohí si povedia, že to bude úžané, ak ľudia budú vidieť svätých, Máriu atď. Iní si poklopú po čele a povedia čosi iné. Na tom, čo povedia však absolútne nezáleží.

Najpodstatnejšie totiž je, že proroctvo tejto poľnice je odkazom, ktorý Boh sám nazýva PRVÉ BEDA a nie náhodou. A hovorí v ňom o strašných mukách, ktoré budú zažívať všetci, ktorí neposlúchli Kristov príkaz byť znovuzrodený. O mučiteľoch sa Boh v proroctve zmieňuje tiež detailne a okrem iného o nich hovorí, že

na hlavách boli akoby vence zo zlata a ich tváre boli podobné tváram Synom Adama. “ (Zjv 9:7)

Ak si predstavíš, čo hovorí Biblia a porovnáš to s tým, čo hovorí v smernici pre zjavenia prízrakov, svätých, Márie a iných nadprirodzených javov Vatikán, nemôžeš nevidieť, že sa jedná o tú istú udalosť, proroctvo a bytosti.

Len spôsob ako sa o ich príchode a výzore hovorí, zodpovedá duchu, či Duchu, ktorý o nich hovorí. A nie je náhodou, že tzv. „smernice“ Vatikánu ani tentokrát nesmerujú žiadnu dušu na Krista.

Čo máš robiť v prípade, že nie si znovuzrodený a o proroctve piatej poľnice Zjavenia si sa práve dozvedel? Poslúchni Kristov príkaz a BUĎ ZNOVUZRODENÝ (viď Jn 3:3.5).

Ak nevieš čo ani ako, tak ma kontaktuj.

Slovensko v Kognitívnej Disonancii?

26.07.2024

Amerikou a celým svetom dnes prešla vlna radosti a úľavy. X – Twitter dnes uverejnil FANTASTICKÚ správu: Americkí okresní prokurátori a americkí šerifovia spolupracujú na trestnom obvinení Anthonyho Fauciho, Ralpha Barica, Petra Daszaka a mnohých ďalších z vydierania, tajnej dohody pri vytváraní vírusu Wuhan a premyslenej vraždy tisícov vakcínami Remdesivir a Covid. [...]

Norimberský Kódex

11.07.2024

Sú prípady, kedy nám vláda či polícia hovorí, že neznalosť zákona neospravedlňuje. Lenže čo v prípade, že autority krajiny porušia ZÁKONY, o ktorých VEDIA? Napríklad tento: NORIMBERSKÝ KÓDEX 1. DOBROVOĽNÝ SÚHLAS JE NEVYHNUTNÝ 2. VÝSLEDKY MUSIA BYŤ PRE VÄČŠIE DOBRO SPOLOČNOSTI 3. EXPERIMENTY NA ĽUDOCH BY MALI BYŤ ZALOŽENÉ NA PREDCHÁDZAJÚCICH EXPERIMENTÁCIÁCH [...]

Zatykače na Gatesa

10.07.2024

SKVELÁ SPRÁVA! Twitter X dnes zverejnil FANTASTICKÚ SPRÁVU – viď TU Hovorí sa v nej: Bill Gates je po celom svete obvinený z pandemického podvodu a vraždy z vakcín. India má proti nemu dva prípady vrážd očkovaním. V talianskom parlamente je obvinený z vyľudňovania a označovaný za zločinca. V USA je obvinený z hromadného zabitia z nedbanlivosti. Dôkazy tiež [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 160348x
Priemerná čítanosť článkov: 2393x

Autor blogu

Kategórie