Založ si blog

Podvedená Ukraina. A nielen ona.

Americký prezidentský kandidát, Robert Kennedy Jr. mal v súvislosti s pomocou Ukraine len pred pár dňami na sociálnej platforme X (Twitter) veľmi zaujímavý prejav, ktorý si v pôvodnej verzii môžeš vypočuť TU. Na konferencii uviedol, citujem:

“Toto je vojna, ktorá sa nikdy nemala stať. Je to vojna, ktorú sa Rusi opakovane snažili urovnať za podmienok, ktoré boli veľmi, veľmi prospešné pre Ukrajinu a USA. Hlavná vec, ktorú chceli, bolo, aby USA držali NATO mimo Ukrajiny. Veľkí vojenskí dodávatelia: Boeing, Raytheon, General Dynamics, Lockheed Martin – chcú neustále pridávať nové krajiny do NATO. Prečo? Pretože potom táto krajina musí prispôsobiť svoje vojenské nákupy špecifikáciám zbraní NATO. To znamená, že určité spoločnosti – Northrop Grumman, Raytheon, General Dynamics, Boeing a Lockheed Martin sa dostali do pasce. V marci 2022 sme vyčlenili 13 miliárd dolárov. Len aby som uviedol príklad, mohli ste postaviť dom pre každého strateného bezdomovca v tejto krajine (USA). Potom sme zaviazali ďalších 24 miliárd dolárov, odvtedy, pred dvoma mesiacmi, a teraz prezident Biden žiada ďalších 60 miliárd dolárov. Ale veľké, veľké výdavky prídu po vojne, keď budeme musieť znovu postaviť všetky veci, ktoré sme zničili. Mich Mc Connell dostal otázku:

Naozaj si môžeme dovoliť minúť 113 miliárd dolárov na Ukrajinu?

Povedal: „Neboj sa. Na Ukrajinu to naozaj nejde. Ide to American Defence Manufacturers.“ (pre US výrobcov zbraní)

Takže len priznal, že ide o program na pranie špinavých peňazí. A kto podľa vás vlastní každú z týchto spoločností? Áno, BlackRock. Takže Tim Scott počas republikánskej debaty povedal: „Nebojte sa, nie je to dar Ukrajine. Je to pôžička.“

Zdvihnite ruku, ak si myslíte, že táto pôžička sa niekedy vráti. Áno, samozrejme, že nie. Prečo to teda nazývajú pôžičkou? Pretože ak to nazvú pôžičkou, môžu si stanoviť podmienky pôžičky. A aké sú úverové podmienky, ktoré im kladieme?

Extrémny úsporný program, takže ak budete chudobní na Ukrajine, budete chudobní navždy.

Najdôležitejší. Ukrajina musí dať všetky svoje aktíva vo vlastníctve štátu na predaj nadnárodným korporáciám, vrátane všetkej svojej poľnohospodárskej pôdy — najväčšieho samostatného majetku v Európe na Ukrajine. Ukrajina môže nakŕmiť svet. O túto krajinu sa viedli tisícročné vojny. Je to najbohatšia poľnohospodárska pôda na svete. Je to chlebový kôš Európy.

500.000 detí ukrajinských detí zomrelo, aby sa krajina udržala. O tejto úverovej podmienke takmer určite nevedeli. Predali z nej už 30 %. Kupujúcimi boli Dupont, Cargill a Monsanto. Kto podľa vás vlastní všetky tieto spoločnosti? Áno, BlackRock. A potom v decembri prezident Biden rozdal zmluvu na obnovu Ukrajiny.

A kto si myslíš, že dostal tú zmluvu? BlackRock. Takže to robia priamo pred nami. Už ich ani nezaujíma, že to vieme. Pretože vedia, že sa z toho môžu dostať. A ako to vedia? Pretože majú stratégiu. A táto stratégia je stará, stará stratégia, vďaka ktorej nás držia vo vzájomnej vojne. Neustále nás nenávidia. Nechávajú republikánov a demokratov bojovať medzi sebou a čiernych proti bielym a všetky tieto rozdelenia, ktoré zasievajú.“

Toľko z prejavu prezidentského kandidáta USA Roberta Kennedyho Juniora.

Kto je BlackRock? BlackRock, Inc. je americká nadnárodná investičná spoločnosť. Je to najväčší správca aktív na svete, ktorý k 31. decembru 202 spravoval aktíva v hodnote 10 biliónov USD.

Uvedom si, čo pán Kennedy hovorí: „Krajiny, vstupujúce do NATO potom musia prispôsobiť svoje vojenské nákupy špecifikáciám zbraní NATO.“
To však znamená financovanie amerického zbrojného priemyslu a teda krv na rukách všetkých obyvateľoch, kde USA vedie svoje vojny. Toto nie je maličkosť a PRINESIE NÁSLEDKY pre celú krajinu Slovákov. Teraz nik nemôže povedať. že sa ho vojna u susedov netýka. V skutku sa nás týkajú úplne všetky, do ktorých sú USA zapojené predajom zbraní.
Slováci by sa mali pýtať svojich predstaviteľov krajiny, koľko slovenských „assets“ predali spoločnosti BlackRock, alebo jej zákazníkom, bez vedomia podobného zadĺženia Slovákov.

Môže ešte niekto pochybovať, že z „veľkonočného vajca“ zvaného NATO, lezú len hady?

Pán Kennedy sa však veľmi mýli, lebo proroctvo hovorí opak – prezident Putin sa nesnažil o pokoj, aj keď sa oháňal zmluvami z čias konca WW2.

Detaily s dôkazmi o nich priamo z Písma nájdeš v Prorockej lekcii zvanej Poprava Hlavného Pekára.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141248x
Priemerná čítanosť článkov: 2665x

Autor blogu

Kategórie