Založ si blog

Čo ti v telke nepovedia

Žijeme posledné časy a z každej strany sa na nás rútia záplavy, priam povodne rozličnej a ver mi, bezmocnej negativity. Áno, negativita je tu bezmocná a zbytočná, lebo Boh nás aj na čas pandémie pripravoval.

Lenže my, namyslení ľudia posledných čias, sme si Jeho prípravu nechceli všímať. A napriek tomu, Boh nám zjavuje všetko, čo sa dnes skutočne deje – celý priebeh epidémie. Všetko, čo sa deje, a čo sa ty zo správ v telke nedozvieš, lebo ľuďom v médiách tzv. „mocní“ zavreli ústa. Dozvieš sa to však z nasledujúcich veršov Písma.

Kto je schopný to prijať, nech pochopí:

Ž 91,1-3: Ten, kto prebýva v úkryte Najvyššieho, zostane v tieni Všemohúceho. Poviem o Pánovi: On je moje Útočisko a Pevnosť moja; môj Boh; v Neho budem dôverovať. On ťa určite zachráni pred smrteľným osídlom lovca a pred ničivou epidémiou.

Ž 91,5-10: Nebudeš sa báť hrôzy noci, ani šípu letiaceho vo dne, Ani smrteľnej nákazy, čo sa zakráda v tme, ani epidémie, čo pustoší na poludnie. Tisíce môžu padnúť po tvojom boku a desaťtisíce po tvojej pravici; ale k tebe sa nepriblíži. Vlastnými očami sa budeš dívať a uvidíš odplatu bezbožným. Pretože si Pána, ktorý je tvojím útočiskom, Najvyššieho spravil svojím príbytkom. Nestihne ťa nijaké zlo, ani sa žiadne súženie nepriblíži k tvojmu stanu,

Zjv 9,3-5: A z dymu vyšli na zem kobylky a bola im daná moc, akú majú pozemské škorpióny. Prikázalo sa im, aby neškodili tráve na zemi, ani nijakej byline, ani nijakému stromu, ale iba tým ľuďom, ktorí nemajú na čele Božiu pečať. A bolo im dané, aby ich nezabíjali, ale mučili päť mesiacov; a ich muky boli ako trápenie od škorpióna, keď bodne človeka.

Zjv 9,10-11: Mali chvosty podobné chvostom škorpiónov, a v chvostoch mali žihadlá, a mali moc škodiť ľuďom päť mesiacov. Nad sebou mali kráľa, anjela bezodnej priepasti, ktorý sa po hebrejsky volá Abaddon a po grécky má meno Apollyon

Ž 94,22-23: Ale moja pevnosť je Pán; a môj Boh je Skala môjho útočiska. On na nich obráti ich vlastnú neprávosť a zničí ich pre ich vlastnú bezbožnosť; Pán náš Boh ich zničí.

Toto PRVÉ BEDA čoskoro skončí. Ty ale nemusíš a ani nemáš skončiť v ňom, ani v ďalších dvoch BEDA.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141203x
Priemerná čítanosť článkov: 2664x

Autor blogu

Kategórie