Založ si blog

NEURNBERG 2. 0 v DOHĽADE

Pripravujú sa stovky súdnych procesov s príznačným názvom NEURNBERG 2.0, a to pre žaloby obetí genetického pokusu, ohavne nazvaného „vakcinácia“, medzi ktorými sú aj stovky detí. Dr.Reiner Fuellmich má dôkazy a expertízy vyše stovky svetových vedcov.

Tvrdí, že zatiaľ štáty žiaden príkaz na plošnú, celoštátnu tzv. „vakcináciu“ vydať nemôžu a to pre fakt, že táto genetická, biologická zbraň, nie vakcína, išla na trh netestovaná a spôsobuje také drastické a nezvratné škody na organizmoch ľudí, že prikázať ju je zatiaľ – podľa medzinárodných práv a dohôd NEMOŽNÉ!

Napriek všetkému sa vlády EU krajín stále snažia túto ohavnosť obyvateľstvu prikázať, čo znamená, že vlády krajín EU vedome zabíjajú ľudí. Posledne sme čosi také videli počas 2.svetovej vojny u Mengeleho. Je to otrasné, ale ľudstvo sa z oných hrôz fašizmu vôbec nepoučilo. Všetky detaily si môžeš pozrieť a vypočuť v Slovenčine vo videu TU.

Nastal čas na druhý D-Day v histórii ľudstva. Kto je za ŽIVOT, nech sa pridá a vyzve na celosvetový DEŇ PÔSTU A MODLITIEB za odvrátenie tohto šialenstva a milosrdenstvo aj pre tých, ktorí sa z akýchkoľvek dôvodov zapredali na zločin, lebo nevedia, čo robia a že tak v prvom rade sami sebe namerali odplatu.

Boh žehnaj a chráň Slovensko aj celý svet!

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141089x
Priemerná čítanosť článkov: 2662x

Autor blogu

Kategórie