Založ si blog

Šéf WHO môže čeliť obvineniu z genocídy

Jim Ferguson dnes na X (Twitter) uverejnil správu, že najvyšší predstaviteľ WHO – áno, a prepytujem Svetovej Zdravotníckej Organizácie – a bývalý terorista Dr. Tedros, ktorý nie je doktorom medicíny, ale je bývalým členom Frontu za oslobodenie národa Tigray – vysoko fialovej teroristickej organizácie a na zakázanom zozname zakázaných teroristických organizácií v USA, je stále pod hrozbou obvinenia z genocídy.

Boh nech chráni slovenských zástupcov ľudu, aby sa takýmto ľuďom a organizáciám zďaleka VYHÝBALI.

 

Bábka, ktorá stojí na čele Billa Gatesa a jeho pochybných ideológií prostredníctvom WHO, je tiež obvinená z korupcie s Komunistickou stranou Číny a bola obvinená zo sexuálnej deviácie.

Prečo si teda mysleli, že tento muž by mal mať prístup k našim lekárskym údajom?

Bill Gates má veľa peňazí a politici v našich krajinách jednoducho milujú peniaze Billa Gatesa.

Americký ekonóm nominovaný na Nobelovu cenu mieru vyzval šéfa Svetovej zdravotníckej organizácie, aby bol stíhaný za genocídu za jeho údajnú účasť na riadení etiópskych bezpečnostných síl.

David Steinman obvinil 55-ročného Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa, ktorý prevzal vedenie WHO pred tromi rokmi, že bol jedným z troch úradníkov, ktorí v rokoch 2013 až 2015 kontrolovali etiópske bezpečnostné služby.

Dr Tedros bol v rokoch 2005 až 2012 ministrom zdravotníctva krajiny a jej ministrom zahraničných vecí do roku 2016, keď bola jeho strana Front ľudového oslobodenia Tigray hlavným členom vládnucej koalície.

Pán Steinman, ekonóm a aktivista nominovaný na cenu mieru minulý rok, podal sťažnosť na Medzinárodný trestný súd v Haagu.

Tvrdil, že doktor Tedros „bol rozhodujúcim činiteľom v súvislosti s akciami bezpečnostnej služby, ktoré zahŕňali zabíjanie, svojvoľné zadržiavanie a mučenie Etiópčanov“.

Doktor Tedros sa počas pandémie koronavírusu dostal na medzinárodné popredné miesto ako vedúci zdravotníckeho orgánu OSN. Je prvým vodcom organizácie bez lekárskej kvalifikácie.

Sťažnosť prokurátorom ICC prichádza po tom, čo generál Berhanu Jula, náčelník štábu etiópskej armády, minulý mesiac vyzval vodcu WHO, aby odstúpil. Obvinil ho zo snahy zaobstarať zbrane pre oblasť Tigray, kde etiópska armáda bojuje s miestnymi silami.

Steinman vo svojej sťažnosti poukázal na správu americkej vlády o ľudských právach v Etiópii z roku 2016, v ktorej sa uvádza, že „civilné úrady občas neudržiavali kontrolu nad bezpečnostnými silami a miestna polícia vo vidieckych oblastiach a miestne milície niekedy konali nezávisle“.

Steinman dodal, že správa USA citovala „iné zdokumentované zločiny“. Obvinil doktora Tedrosa z účasti na „zastrašovaní opozičných kandidátov a podporovateľov“, vrátane „svojvoľného zatýkania“. . . a zdĺhavej vyšetrovacej väzby“.

Sťažnosť tiež tvrdila, že doktor Tedros dohliadal na „zabíjanie a spôsobovanie vážneho telesného a duševného ublíženia členom kmeňov Amhara, Konso, Oromo a Somálsko s úmyslom zničiť tieto kmene úplne alebo čiastočne“.

Pán Steinman tvrdil, že počas štyroch rokov Dr Tedros „spoluviedol“ etiópsku vládu, režim „bol poznačený rozsiahlymi alebo systematickými zločinmi proti ľudskosti zo strany podriadených“. Jeho sťažnosť môže pokračovať, len ak ju schvália prokurátori haagskeho súdu, ktorý je nezávislý od OSN. Ak tak urobia, išlo by o prvé trestné stíhanie vysokého predstaviteľa OSN.

Pán Steinman, bývalý konzultant Rady pre národnú bezpečnosť USA, bol 27 rokov vysokým zahraničným poradcom etiópskeho demokratického hnutia až do jeho víťazstva v roku 2018 pod vedením súčasného premiéra Abiyho Ahmeda Aliho.

Dr Tedros obvinenia a akékoľvek previnenia poprel. Minulý mesiac vydal vyhlásenie týkajúce sa aktuálnej situácie v Tigray. „Objavili sa správy, ktoré naznačujú, že sa v tejto situácii staviam na jednu stranu,“ povedal. „To nie je pravda a chcem povedať, že som len na jednej strane a to na strane mieru.“

Pôvodnú správu o celej veci si na X (Twitter) môžte prečítať TU.

Či už prenasledovaný bude, alebo nie, či bude za zločiny odsúdený pozemským súdom, alebo nie, to je na tých, ktorí ho budú súdiť. Boha ale podplatiť ani obísť nemožno. Jeho súd je možno ešte chvíľku nenáhlivý, ale dopadne na každého a bude nanajvýš spravodlivý.

Ako sa u nás na Východze hutori: „Na každú šviňu voda vre.“

Odkaz Vláde, aj Primátorom miest a dedín SR

16.06.2024

Týmto vyzývam všetkých občanov Slovenska, ktorých dane sa rozhodnutiami miestnych samospráv zneužívajú na RUŠENIE NOČNÉHO KĽUDU a OBŤAŽOVANIE OBČANOV, ich domácich, hospodárskych zvierat, aj zvierat vo voľnej prírode, v blízkosti prírodných rekreačných areálov. Nie som proti dobrej hudbe, ani koncertom, ale som PROTI ich usporiadaniu na verejnom priestranstve v čase [...]

Insekty v jedle – zmena genetiky

16.06.2024

Tento blog je voľným pokračovaním iného môjho blogu o Zelenej žabke – logu skupiny predajcov potravín spojených s nadáciou Billa Gatesa – áno toho Gatesa, ktorý by rád vyvraždil väčšinu svetovej populácie. Vôbec nemám v úmysle zastrašovať, ani napádať, práve naopak. Riešenie tu je. Slovenská obchodná sieť je však z väčšiny nemeckým trhom čo je [...]

Japonsko má vodcov rozumných. Máme takých aj my?

05.06.2024

„Japonsko vydalo formálne ospravedlnenie neočkovaným, pričom priznalo, že vláda sa podvolila tlaku medzinárodnej elity, aby použila „totalitné“ psychologické vojnové taktiky na verejnosti, aby občanom počas pandémie vymývala mozgy.“ Túto správu zverejnili dnes na X (Twitter) – viď TU

Občiansky preukaz

Štát opäť nestíha tlačiť doklady. Poplatok za zmeškaný pas môžu dovolenkári žiadať späť

26.06.2024 09:45

Zvýšený dopyt po cestovných pasoch podobne ako aj vlani spôsobuje rady v klientskych centrách po celej krajine

pellegrini

Pellegrini podpísal novelu zákona o Fonde na podporu umenia

26.06.2024 09:41

Parlament legislatívu schválil v júni opätovne po tom, čo ju vetovala predchádzajúca prezidentka Zuzana Čaputová.

Výstražný štrajk RTVS

Podpíše? Nepodpíše? Pellegrini o zrušení RTVS rozhodne po návrate z Bruselu

26.06.2024 08:55, aktualizované: 09:10

Prezident rozhodne o podpise zákona o Slovenskej televízii a rozhlase počas budúceho týždňa.

Walmart / Streľba /

Útok neďaleko Las Vegas si vyžiadal päť obetí, útočník sa zastrelil

26.06.2024 08:36

Polícia útok označila za izolovaný incident a jeho motív nekonkretizovala.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154907x
Priemerná čítanosť článkov: 2459x

Autor blogu

Kategórie