Založ si blog

Depopulačná Agenda

Drahí rodáci. Až sa do médií znova dostane správa o ďalšej pandémii, nenechajte sa rozdeliť očkovaním, ktoré dokázalo, že ide o biologickú zbraň agendy tých, ktorí usilujú o depopuláciu planéty.

Preklad textu z obrázku:

Tu z knihy Bilderberger Jacques Attalli z roku 1981 je príklad zmýšľania elity:
„Budúcnosť bude o hľadaní spôsobu, ako znížiť populáciu…Samozrejme, že nebudeme môcť popravovať ľudí ani stavať tábory. Zbavíme sa ich tým, že budú veriť, že je to pre ich vlastné dobro…My niečo nájde alebo spôsobí, pandémia zameraná na určitých ľudí, skutočná ekonomická kríza alebo nie, vírus postihujúci starých alebo starých, na tom nezáleží, slabí a bojazliví tomu podľahnú a požiadajte, aby vás ošetrili, postaráme sa o to, aby liečba bola riešením.

 

K depopulácii planéty však nedôjde skôr, ako v čase TRETEJ SVETOVEJ VOJNY, lebo tak hovorí Boh v proroctve, ktoré sa stane realitou rovnako, ako všetky predošlé- až do posledného detailu sa to stane,

A rovnaké detaily sú pripravné ako MIERA pre všetkých, ktorí sa na prepytujem „očkovaní“ obyvateľstva podieľali s vedomím, čo robia. aj tí, ktorí sa nechali zapredať a zastrašiť a stali sa tak vykonávateľmi depopulácie. Mierou za mieru. tak meria Boh každému.

Hlavne zachovajte chladnú hlavu a to NAJDôLEŽITEJŠIE: neorganizujte sa v demonštráciách, ani súdnych procesoch. To by bola voda na ich mlyn. Stačí volať k Bohu, aby ON, ktorý dosadzuje a zosadzuje kráľov, odhalil a zneškodnil všetkých, čo utláčajú naše duše. On vie najlepšie ako to spraviť a nepotrebuje na to ŽIADNE KONVENČNÉ metódy. A tým myslím aj tieto: NECHOĎTE do kostolov, ani sa nemodlite k bohom štátnych náboženských systémov. Ani tým politickým „bôžikom“. Kostolya ich svätyne totiž nepatria Bohu, ale štátu.

 

Bohu patria VŠETKY DUŠE, nie kostoly a náboženské organizácie, rozumieš, Slovač? Ako to On sám dal aj zapísať do Svätého Písma a DVAKRÁT:

Sk 7:48: Lenže Najvyšší nebýva v domoch, zhotovených rukou, ako hovorí prorok

Sk 17:24: Boh, Ten, ktorý stvoril Svet a všetko, čo je v ňom, On ktorý je Pánom Nebies i Zeme, nebýva v chrámoch zhotovených ľudskými rukami

A preto si pamätaj, že do kostola chodia len pohania. Veriaci chodia s Bohom.

 

Odkaz Vláde, aj Primátorom miest a dedín SR

16.06.2024

Týmto vyzývam všetkých občanov Slovenska, ktorých dane sa rozhodnutiami miestnych samospráv zneužívajú na RUŠENIE NOČNÉHO KĽUDU a OBŤAŽOVANIE OBČANOV, ich domácich, hospodárskych zvierat, aj zvierat vo voľnej prírode, v blízkosti prírodných rekreačných areálov. Nie som proti dobrej hudbe, ani koncertom, ale som PROTI ich usporiadaniu na verejnom priestranstve v čase [...]

Insekty v jedle – zmena genetiky

16.06.2024

Tento blog je voľným pokračovaním iného môjho blogu o Zelenej žabke – logu skupiny predajcov potravín spojených s nadáciou Billa Gatesa – áno toho Gatesa, ktorý by rád vyvraždil väčšinu svetovej populácie. Vôbec nemám v úmysle zastrašovať, ani napádať, práve naopak. Riešenie tu je. Slovenská obchodná sieť je však z väčšiny nemeckým trhom čo je [...]

Japonsko má vodcov rozumných. Máme takých aj my?

05.06.2024

„Japonsko vydalo formálne ospravedlnenie neočkovaným, pričom priznalo, že vláda sa podvolila tlaku medzinárodnej elity, aby použila „totalitné“ psychologické vojnové taktiky na verejnosti, aby občanom počas pandémie vymývala mozgy.“ Túto správu zverejnili dnes na X (Twitter) – viď TU

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

Ruský tank, vojna na Ukrajine, Belgorodská oblasť

Pritvrdíme, krviprelievanie bude pokračovať, ak Západ neprijme Putinove podmienky, hrozí šéf ruskej tajnej služby

17.06.2024 11:35

Je absurdné, aby sa Putin, ktorý naplánoval, pripravil a uskutočnil najväčšiu ozbrojenú agresiu od druhej svetovej vojny, prezentoval ako mierotvorca, oznámila Ukrajina.

Benny Ganc

Izraelský premiér Netanjahu rozpúšťa vojnový kabinet

17.06.2024 10:58, aktualizované: 11:13

O rozpustení vojnového kabinetu informujú tiež izraelské médiá.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154084x
Priemerná čítanosť článkov: 2446x

Autor blogu

Kategórie