Založ si blog

Čo ti v telke nepovedia

Žijeme posledné časy a z každej strany sa na nás rútia záplavy, priam povodne rozličnej a ver mi, bezmocnej negativity. Áno, negativita je tu bezmocná a zbytočná, lebo Boh nás aj na čas pandémie pripravoval.

Lenže my, namyslení ľudia posledných čias, sme si Jeho prípravu nechceli všímať. A napriek tomu, Boh nám zjavuje všetko, čo sa dnes skutočne deje – celý priebeh epidémie. Všetko, čo sa deje, a čo sa ty zo správ v telke nedozvieš, lebo ľuďom v médiách tzv. „mocní“ zavreli ústa. Dozvieš sa to však z nasledujúcich veršov Písma.

Kto je schopný to prijať, nech pochopí:

Ž 91,1-3: Ten, kto prebýva v úkryte Najvyššieho, zostane v tieni Všemohúceho. Poviem o Pánovi: On je moje Útočisko a Pevnosť moja; môj Boh; v Neho budem dôverovať. On ťa určite zachráni pred smrteľným osídlom lovca a pred ničivou epidémiou.

Ž 91,5-10: Nebudeš sa báť hrôzy noci, ani šípu letiaceho vo dne, Ani smrteľnej nákazy, čo sa zakráda v tme, ani epidémie, čo pustoší na poludnie. Tisíce môžu padnúť po tvojom boku a desaťtisíce po tvojej pravici; ale k tebe sa nepriblíži. Vlastnými očami sa budeš dívať a uvidíš odplatu bezbožným. Pretože si Pána, ktorý je tvojím útočiskom, Najvyššieho spravil svojím príbytkom. Nestihne ťa nijaké zlo, ani sa žiadne súženie nepriblíži k tvojmu stanu,

Zjv 9,3-5: A z dymu vyšli na zem kobylky a bola im daná moc, akú majú pozemské škorpióny. Prikázalo sa im, aby neškodili tráve na zemi, ani nijakej byline, ani nijakému stromu, ale iba tým ľuďom, ktorí nemajú na čele Božiu pečať. A bolo im dané, aby ich nezabíjali, ale mučili päť mesiacov; a ich muky boli ako trápenie od škorpióna, keď bodne človeka.

Zjv 9,10-11: Mali chvosty podobné chvostom škorpiónov, a v chvostoch mali žihadlá, a mali moc škodiť ľuďom päť mesiacov. Nad sebou mali kráľa, anjela bezodnej priepasti, ktorý sa po hebrejsky volá Abaddon a po grécky má meno Apollyon

Ž 94,22-23: Ale moja pevnosť je Pán; a môj Boh je Skala môjho útočiska. On na nich obráti ich vlastnú neprávosť a zničí ich pre ich vlastnú bezbožnosť; Pán náš Boh ich zničí.

Toto PRVÉ BEDA čoskoro skončí. Ty ale nemusíš a ani nemáš skončiť v ňom, ani v ďalších dvoch BEDA.

Odkaz Vláde, aj Primátorom miest a dedín SR

16.06.2024

Týmto vyzývam všetkých občanov Slovenska, ktorých dane sa rozhodnutiami miestnych samospráv zneužívajú na RUŠENIE NOČNÉHO KĽUDU a OBŤAŽOVANIE OBČANOV, ich domácich, hospodárskych zvierat, aj zvierat vo voľnej prírode, v blízkosti prírodných rekreačných areálov. Nie som proti dobrej hudbe, ani koncertom, ale som PROTI ich usporiadaniu na verejnom priestranstve v čase [...]

Insekty v jedle – zmena genetiky

16.06.2024

Tento blog je voľným pokračovaním iného môjho blogu o Zelenej žabke – logu skupiny predajcov potravín spojených s nadáciou Billa Gatesa – áno toho Gatesa, ktorý by rád vyvraždil väčšinu svetovej populácie. Vôbec nemám v úmysle zastrašovať, ani napádať, práve naopak. Riešenie tu je. Slovenská obchodná sieť je však z väčšiny nemeckým trhom čo je [...]

Japonsko má vodcov rozumných. Máme takých aj my?

05.06.2024

„Japonsko vydalo formálne ospravedlnenie neočkovaným, pričom priznalo, že vláda sa podvolila tlaku medzinárodnej elity, aby použila „totalitné“ psychologické vojnové taktiky na verejnosti, aby občanom počas pandémie vymývala mozgy.“ Túto správu zverejnili dnes na X (Twitter) – viď TU

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Do paláca prišla sociálna demokracia. Čo očakávajú od prezidenta Pellegriniho odborári, zamestnávatelia či pacienti? (anketa)

17.06.2024 06:00

Denník Pravda sa spýtal zástupcov pracujúcich, zamestnávateľov, pacientov či kultúrnej obce, čo od nového prezidenta Petra Pellegriniho očakávajú.

búranie, bytovka, Čadca

Namiesto bytovky parkovisko. Posledný obyvateľ stavbu opustil tesne pred zbúraním

17.06.2024 06:00

Ošarpanú budovu, ktorá stála v centre Čadce, zrovnali so zemou. Čo tam neskôr postavia, je zatiaľ otázne.

Legitimny ciel Dozd

"Povedala, že otec bol legitímny cieľ." Slová 7-ročnej vojnovej siroty môžu ruskú lekárku dostať na dlhé roky za mreže

17.06.2024 05:30

Na procese s moskovskou pediatričkou Nadeždou Bujanovovou zaznel údajný záznam výsluchu dieťaťa, ktorý pre ňu môže byť osudný.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154000x
Priemerná čítanosť článkov: 2444x

Autor blogu

Kategórie