Založ si blog

Izrael sa pripravuje na útok na iránske jadrové zariadenia

Izraelský minister obrany Benny Gantz uviedol, že Izrael aktualizoval svoj cieľový zoznam a pripravuje sa na útok na iránske jadrové zariadenia, ak svet (rozumej OSN) nebude konať tak, aby zastavil iránsky jadrový rozvoj. Izrael našiel v Iráne množstvo cieľov, ktoré by v prípade útoku spomalili jeho jadrový rozvoj. „Ak ich svet zastaví skôr, je to veľmi dobré,“ uviedol Gantz. „Ak nie, musíme stáť nezávisle a musíme sa brániť sami.“

Izrael sa pripravuje na nezávislé akcie proti Iránu a aktualizuje plány vojenských útokov na iránske jadrové zariadenia, uviedol minister obrany Benny Gantz. Poznamenal, že v rámci iránskeho jadrového programu bolo identifikovaných veľa cieľov a že izraelské obranné sily sú schopné spôsobiť útoky na poškodenie rozvoja programu.

„Ak ich svet zastaví skôr, je to veľmi dobré, ale ak nie, musíme stáť nezávisle a musíme sa brániť sami,“ uviedol Gantz vo štvrtok v televíznom rozhovore pre Fox News. Izrael podniká nálety proti jadrovým programom Iraku v roku 1981 a Sýrie v roku 2007 a operuje na základe doktríny, v ktorej trvá na tom, že žiaden nepriateľský sused nesmie získať jadrové zbrane.

Gantz v rozhovore stručne zobrazil mapu, ktorá podľa neho naznačuje polohu rakiet v blízkosti civilných oblastí pozdĺž izraelských hraníc, ktoré vlastní libanonská militantná skupina Hizballáh, iránsky spojenec. „Toto je cieľová mapa. Každá z nich bola skontrolovaná legálne, operatívne, inteligentne a sme pripravení bojovať,“ uviedol. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu tiež uviedol, že Izrael bude v prípade potreby pracovať nezávisle na tom, aby zabránil vzniku jadrových zbraní v rukách Iránu výmenou za oslobodenie Iránu od ekonomických sankcií.

„Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som zabránil Iránu v získavaní jadrových zbraní, a zatiaľ sme boli úspešní,“ uviedol vo štvrtok Netanjahu.

Gantzov rozhovor prichádza v čase, keď sa USA snažia znovu vstúpiť do spoločného komplexného akčného plánu z roku 2015, čo je zmluva, ktorou sa spomaľuje pokrok Iránu v oblasti jadrových zbraní. Pôvodný článok si môžeš prečítať TU.

USA pod vedením bývalého prezidenta Donalda Trumpa od zmluvy v roku 2018 vystúpili a vo štvrtok iránsky minister zahraničných vecí Mohammad Javad Zarif zopakoval, že o dohode nebude znovu rokovať. Je toto dôvod, prečo 17 konvojov USA prechádza na tzv.cvičenie do oblasti Čierneho mora? Proroctvo hovorí, že USA bude chrániť Izrael až do konca – až do druhého príchodu Ježiša Krista na zem. Boh žehnaj USA a Boh žehnaj Izrael a všetkých nás.

Ľudstvo je na konci proroctva 5.poľnice. Kto pozná proroctvá pre naše časy vie, že toto vyústi do prorokovanej jadrovej vojny, ktorú Biblia opisuje ako trúbenie 6.poľnice. A táto jadrová vojna je len prvou z dvoch, ktoré nás neminú. Je čas sa pripraviť. Ak nevieš ako, odporúčam ti kurz Spása a Pochopenie Konca Čias na Hlase z Púšte.

Gates priznáva podiel na depopulácii vakcínami mRNA

06.05.2024

Bill Gates sa priznáva k nezákonnému testovaniu nanobotov na ľudstve prostredníctvom injekcií MRNA. Celé jeho priznanie si môžte vypočuť v Angličtine TU Hovorí doslova toto: „Vyrobiť mRNA je naozaj jednoduché a skutočne lacné. A v tom je kúzlo tej veci. Ale niet pochýb o tom, že v nasledujúcich piatich rokoch sa budeme musieť len tak pomotať. Je tu veľa [...]

Šokujúca správa US senátorov – Lož má naozaj krátke nohy

06.05.2024

Americkí senátori (49) uverejnili šokujúcu správu, ktorá dopadla ako mediálna bomba na Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO). Áno, organizáciu, ktoré je zodpovedná za šírenie propagandy nehumánnych globalistov, lží a bludov o corone a ubližovaní ľuďom vakcínou mRNA skrze príkazy vládam, ktorých obyvatelia tieto inštitúcie vo svojich krajinách nikdy nevolili a [...]

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 144550x
Priemerná čítanosť článkov: 2628x

Autor blogu

Kategórie