Založ si blog

Odkaz Vláde, aj Primátorom miest a dedín SR

Týmto vyzývam všetkých občanov Slovenska, ktorých dane sa rozhodnutiami miestnych samospráv zneužívajú na RUŠENIE NOČNÉHO KĽUDU a OBŤAŽOVANIE OBČANOV, ich domácich, hospodárskych zvierat, aj zvierat vo voľnej prírode, v blízkosti prírodných rekreačných areálov.

Nie som proti dobrej hudbe, ani koncertom, ale som PROTI ich usporiadaniu na verejnom priestranstve v čase nočného kľudu. Tieto nočné aktivity porušujúce zákon s požehnaním primátorov však pôsobia násilie a prejavujú odpornú aroganciu, bezcitnosť a krutosť, aké poznáme aj u neslávne známeho väzenia Guantanamo Bay.

Právo na nočný kľud a odpočinok je základné ľudské právo ukotvné v Zákone SR aj Ľudske Právo. Kto z občanov sa týchto svojich práv zriekol? NIKTO. Ako je potom možné ich beztrestné porušovanie primátormi miest a dedín a aj usporiadateľmi takýchto koncertov vo voľnej prírode?

PREČO sa dáva obyvateľstvu signál: Zločiny sú beztrestné? Kto tu čo ide zavádzať? A aký má zámer?
Je potom Slovensko ešte právny štát? Prečo sa zasa zo Západu preberá to, čo degeneruje národ?

Apelujem na ľudskosť – to čo ľudí oddeľuje od zvierat – ktoré v tejto veci preukazujú viac rozumu, než „tzv. otcovia či matky miest a dedín“ a ostatní, ktorí sa na tomto verejnom porušovaní základných ľudských práv a slobôd – na PORUŠOVANÍ ZÁKONOV – podieľajú.

Nie je normálne porušovať zákon, ani okrádať a utláčať blížnych: malé deti, starých, chorých, zomierajúcich, ani po celodennej drine pokoj si zaslúžiaci ľud, rodičov a aj zdravotný personál aj vojenské a obranné zložky.

Je čas SKONČIŤ s pokrytectvom a prestať sa tváriť, že koncertom je možné rušiť zákony aj ľudské práva a nech sú tí, ktorí prostriedkami miest a dedín PLYTVAJÚ na takéto zločiny, braní na zodpovednosť a všetky nech sa do centa vrátia občanom.

Obyvatelia miest a obcí Slovenska nemajú z koncertov NIČ DOBRÉ. Naopak, im sú odopierané ešte aj stanovištia na zastávkach MHD, chodníky a iné POTREBNÉ VECI.

ŽIADAM zákaz takýchto koncertov v prípade, že mesto nemá alternatívu napr. v športovej hale ši inej uzavretej aréne. Nech každé mesto investuje do alternatívy v podobe krytých koncertných sál alebo športových arén, ktoré je možné „prestavať“ na koncernté miesto.

Nie som za rušenie koncertov, som za  OKAMŽITÉ SKONČENIE S PORUŠOVANÍM Zákonov a a práv a slobôd ľudí- SOM PROTI MUČIACICM PRAKTIKÁM a ZAČIATOK ROZUMNÝCH a INTELIGENTNÝCH riešení, ktoré budú prospešné VŠETKÝM.

Som PROTI KONCERTOM, ktoré DISKRIMUJÚ PRÁVA A SLOBODY VŠETKÝCH – vrátane zvierat, ktoré sa potom tlačia do príbytkov ľudí, hľadajúc pomoc a ochranu, lebo ich sluch je 20 krát citlivejší ako ľudský.

Som PROTI ODPORNÉMU HLUKU, SPAMU, ktorý som nežiadala a ktorý je mi vnucovaný primátorom mesta a krtorým sa zodpovední vysmievajú rodinám umierajúcich, poškodzujúcich hojenie a uzdravovanie chorých a ubližujúce ostatným.  Zjavujpc vlastnú úbohosť, nerozumnosť a neschopnosť slúžiť vo svojich pozíciách naozaj všetkým občanom.

Som za ROZUMNÝCH a ĽUDSKÝCH primátorov miest a dedín, ktorí sú naozaj ĽUĎMI, nie nástrojmi zločinov žiadostivých.

Som proti zločinom a okrádaniu obyvateľstva aj korupcii a ZNEUŽIVANIU POSTAVENIA PRIMÁTOROV MIEST, DEDÍN aj Vlády.

A apelujem aj na umelcov – BUĎ ČLOVEK a NEROB HLUK. Veď už aj tá opica sa naučila NErobiť hluk. Robí ho LEN V PRÍPADE NEBEZPEČENSTVA.

Insekty v jedle – zmena genetiky

16.06.2024

Tento blog je voľným pokračovaním iného môjho blogu o Zelenej žabke – logu skupiny predajcov potravín spojených s nadáciou Billa Gatesa – áno toho Gatesa, ktorý by rád vyvraždil väčšinu svetovej populácie. Vôbec nemám v úmysle zastrašovať, ani napádať, práve naopak. Riešenie tu je. Slovenská obchodná sieť je však z väčšiny nemeckým trhom čo je [...]

Japonsko má vodcov rozumných. Máme takých aj my?

05.06.2024

„Japonsko vydalo formálne ospravedlnenie neočkovaným, pričom priznalo, že vláda sa podvolila tlaku medzinárodnej elity, aby použila „totalitné“ psychologické vojnové taktiky na verejnosti, aby občanom počas pandémie vymývala mozgy.“ Túto správu zverejnili dnes na X (Twitter) – viď TU

Klaus Schwab bude súdený za „zločiny proti ľudskosti“

04.06.2024

Fantastická správa dnes obletela svet na X (Twitter). Pôvodnú si môžte prečítať sami v Angličtine TU Píše sa v nej doslova: Klaus Schwab čelí trestu smrti za „zločiny proti ľudskosti“, keďže v Haagu prebiehajú prípravy na Norimberg 2.0, podľa zasvätených osôb ICC – pričom Benjamin Netanyahu je len prvým v dlhom rade. Súdny proces s tými, ktorý ohlasujú smrť [...]

Bezdomovec v Nemecku

Bezdomovec v Holandsku vrátil 2000 eur, ktoré našiel vo vlaku

25.06.2024 07:43

Informovala o tom miestna polícia a dodala, že nálezca za jeho občiansku uvedomelosť odmenila.

Assange

Hotovo po dlhých 12 rokoch. Assange prizná vinu a môže sa vrátiť domov

25.06.2024 06:57

Prokuratúra nebude požadovať pre Assange nový trest a postačí jej päť rokov, ktoré strávil v cele v Británii.

vojna na Ukrajine, Donecká oblasť

ONLINE: USA majú recept na víťazstvo Ukrajiny. Hovoria o troch krokoch

25.06.2024 06:25, aktualizované: 07:16

Definíciou úspechu Ukrajiny podľa Washingtonu je, aby nakoniec mohla kontrolovať celé svoje medzinárodne uznané územie.

Grécko Počasie Horúčavy

Gréci budú od júla dlhšie pracovať. Až šesť dní do týždňa

25.06.2024 06:00

V Grécku začne platiť zákon, ktorý zamestnávateľom umožní, aby pracovníkom nariadili odrobiť aj šiesty deň v týždni.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154784x
Priemerná čítanosť článkov: 2457x

Autor blogu

Kategórie