Založ si blog

Vieš, Kto Skutočne Spravuje Tvoje Peniaze?

EÚ vysvetľuje potrebu digitálneho eura. Ale národy EU by sa mali zobudiť a poriadne si posvietiť nielen na to, čo sa im to byrokrati snažia vnútiť, ale hlavne, aké následky to na tieto národy a ich rodiny bude mať. Vlastne už má, lebo tieto veci – pre ignoranciu tých, ktorých vodcovia EU hanlivo prezývajú „ignoramus“ nepozorovane a postupne už do našich životov zavádzané sú.

V rozhovore Christine Madeleine Odette Lagarde, bývalá ministerka financií Francúzska, francúzska politička a právnička, ktorá je od roku 2019 prezidentkou Európskej Centrálnej Banky, povedala:

Pripravujeme pôdu. Chceme byť pripravení, chceme byť natrénovaní ale rozhodne sa až 23. októbra. Ako som povedala, nechcem, aby meta Google alebo Amazon zrazu prišli s menou, ktorá by prevzala suverenitu Európy.“ (Ch.Lagarde)

Problém je však v tom, že túto pani političku odsúdili na francúzskom súde v roku 2016 za „korupciu“ (nedbalosť) počas jej pôsobenia ako ministerky financií Francúzska. Samozrejme, nikdy nestrávila ani deň vo väzení. Prečítať si o tomto fakte môžeš TU.

Slovač, zobuď sa! Lebo ťa v EU chvália za rýchlosť prevzatia elektronickej meny! Ale ty, Slovač, ani len netušíš, komu si sa takto zapredal a že ťa vidina bohatstva a pohodlnosti robí slepým, nahým a chudobným viac, než si kedy v histórii bol!

Nikto to nechce jednotnú menu, ktorá by prevzala suverenitu nie Európy a obmedzí jeho osobné práva a slobody. Problém však je, že táto mena tu už je a volá sa Euro a zvolili si ju oné „ignoramus“ národy samé. Prečo? Lebo neverili a neveria proroctvu Písma o znaku Šelmy, rozumej o poslednom finančnom systéme Európy. A ten sa pripravuje, všetko to „hejsa“ okolo elektronických platieb a zrušenia platieb v hotovosti je jeho prelúdiom. A proroctvo Písma jasne hovorí, že tento znak vyjde z dielne bytosti, ktorú Boh sám nazýva Falošný Prorok. Bude to predstaviteľ Jednotného Svetového Náboženstva (odtiaľ dnešná podoba ekumenizmu, ktorá povedie do zlúčenia všetkých falošných kultov do kolosu ohavne podvedených, indoktrinovaných a zmanipulovaných tzv.veriacich).

Jeden rumunský blogger na adresu slov pani Lagarde povedal vo svojom YouTube videu  (pozri si TU) toto:

„Problém, o ktorom ste povedali, že ho nechcete vidieť, je v tom, že nehovoríte o suverenite ľudí v Európe, hovoríte o suverenite byrokratov Európy, teda hovoríte o suverenite tzv. elity Európy. Takže vás najviac zaujímajú podniky a záujmy tých, ktorí sú pri moci. V podstate vás nezaujímajú podniky ľudí. V skutočnosti si myslím, že sa vraciame späť k systému monarchie (Biblia ho nazýva kráľovstvo Šelmy, t.j.Antikrista), kde máte do hospodárstva pridané krysy. A tým, ktorí sú pri moci, je skutočne jedno, aké hospodárstvo teraz v Európe máme. Máme tu totiž hranicu 1000 Eur a nad túto hranicu nemôžete platiť v hotovosti. Až priveľa ľudí to nevie. „Ironicky, aspoň v mojej krajine. (t.j.Rumunsku).“ hovorí autor videa.

Ja dodávam, že ani na Slovensku drivá väčšina obyvateľstva nie je, alebo vôbec NECHCE BYŤ informovaná o tom, čo sa tu skutočne deje. Radšej zbabelo — a na vlastnú škodu — pchajú hlavu do piesku a snažia sa sebaklamom, že nič nemôžu, nakaziť a podviesť každého okolo seba. Zbytočne. Iným nezáleží na tom, že sú podvádzaní médiami, vodcami aj náboženskými postavami. A určite nie z hlavných médií — tie slúžia byrokratickej, prepytujem „elite“. Bloger pokračuje a hovorí:

Tu v Rumunsku však väčšina ľudí nevie, že v hotovosti nemôžete zaplatiť nič nad 1 000 Eur. Ak si teda chcete kúpiť napríklad drahý televízor, auto, alebo niečo podobné, zistíte, že žiadne podobné obchody neprijímajú hotovosť a myslím si, že v západných krajinách to (rozumej o tom, že hranica povoleného hotovostného limitu v krajinách Západnej Európy je 3.000 EUR) ľudia nevedia, pretože už robia elektronické transakcie.“

Aj preto, že obyvateľov Západu ekonomická situácia Východu absolútne netrápi. Pre nich sú krajiny bývaleho Sovietskeho bloku podradné, nevyvinuté, takmer zaostalé a teda nie viac ako národy, ktorým sa na území „bohatého Západu“ dovoľuje slúžiť. Z osobnej skúsenosti viem, že takúto mentalitu kolonizačné krajiny — rozumej krajiny, ktoré v minulosti kolonizovali iné krajiny aj mimo Európy, majú a dokoncia sa ňou hlúpo nadúvajú.

Autor videa potom pokračuje:

„Ale napríklad, čo som urobil so zálohou za svoj dom je, že som šiel doslova s hotovosťou do banky, pretože to, čo robím je, že kedykoľvek dostanem peniaze do svojej banky, doslova zakaždým, si všetko hneď vyberiem. Idem teda do banky a skladám si kôpky hotovosti, aby som zaplatil zálohu za svoj dom. A potom sa na mňa zamestnanec banky pozrel, akoby som bol nejaký divoch, ako keby som zostúpil z džungle niekde, ako keby som ja Mauglí a prišiel s medveďom Baluom a po prvý raz som si všimol civilizáciu.

A potom, zaskočený sa na mňa obráti: „Prečo ste priniesli hotovosť?“ A ja sa ho pýtam: „No, prečo by to malo byť divné? Je to ako keby bol bankový prevod pohodlnejší. Hovorím si: „Čo získam, ak to urobím, ak si nechám svoje peniaze v banke? Aká je moja výhoda? Nevedel mi odpovedať. Nemohli mi poskytnúť jedinú výhodu, prečo by som mal mať moje peniaze v banke. Takže hovorím: „Dobre, ak nie je výhodou mať peniaze v banke, prečo by som ich nemal mať doma? Pretože vám môžem povedať niekoľko nevýhod.

Išlo o to, že EU schválila zákon, podľa ktorého banky mohli dostať zmenku. Takže v podstate, ak banka skrachuje, môžu vám doslova zobrať hotovosť, ktorú dnes máte na účte.

Môžete vidieť, čo sa stalo v Grécku, kde banky stanovili limit, koľko si ľudia môžu vybrať, však? Tak sa na to pozerám a vidím, že mať peniaze v banke nemá žiadnu výhodu. Ak mám peniaze mimo banky, sporenie je oveľa jednoduchšie, pretože ho nemôžem minúť na nákup online, pretože na to by som potreboval mať kreditnú kartu. Pre mňa je výhodnejšie mať peniaze v ruke.

Bankári boli šokovaní a povedali: „Nie, nie, musíte urobiť bankový prevod.“
Tak som sa spýtal: „Dobre, ako teda urobím bankový prevod?“
Odpovedali? „Najprv sem vložíte svoje peniaze a potom to urobíme my. Poďme na to.“

Faktom však je, že viac ako 1000 EUR v hotovosti zaplatiť nemôžete. Veľa ľudí si to vôbec neuvedomuje.

Doslova im to musíte povedať a keď im to poviete, stále vám neveria. Ak tak urobíte, alebo ste na čiernom trhu, tak riskujete, že porušíte zákon, všetko stratíte alebo pôjdete do väzenia.

Áno, nemôžete vykonať platbu viac ako 1000 EUR v hotovosti, pokiaľ by som nemohol urobiť to, čo som urobil. Takže ak pôjdete do banky a vložíte viac ako 1000 EUR v hotovosti, tak je to v pohode, nie? Ale myslím, že je to pre ľudí ako mŕtva vymoženosť, pretože ak si chcete kúpiť auto, museli by ste ísť najskôr do banky, vložiť tam penize a potom použiť kartu na kúpu auta. Ale stále to robím, je mi to jedno. Sú to moje peniaze, však?

Takže to, čo potrebujem urobiť je, že mám svoje peniaze pri sebe. A keď potrebujem vykonať prevod, ktorý presahuje určitú sumu, idem do banky, vložím peniaze a potom vykonám prevod. Nebudem robiť to, čo chcú. Je mi jedno, či je to trochu nepohodlné, ale viete, digitálne EURo bude mať obmedzenú mieru kontroly. A kontrola bude. Áno, určite viete, že teraz je to v začiatkoch. Takže digitálne EURo bude mať obmedzenú mieru kontroly.

Ako máme vedieť, že keď si ľudia zvyknú na obmedzené množstvo kontroly, nepríde väčšia kontrola, čo vám nakoniec za bráni mať úplnú kontrolu nad vlastným, digitálnym EURom.“

Aké úžasné je vidieť človeka, ktorý premýšľa, nebojí sa praktizovať svoje práva a je schopný zdieľať svoje skutky pravdy s ostatnými. Možno nie je vyškolený ekonomický expert, ale je rozumný a nie je zbabelý volať: ZOBUĎTE SA, ĽUDIA!

Skupina ľudí, ktorí si namýšľajú, že sú spoločenská, či politická elita má LEN LIMITOVANÚ MOC. A na to, čo robí, dostaáva autoritu od tých, ktorí sa jej v ich prospech zriekajú. Od tých, ktorí im svoju autoritu v krajine delegujú. Toto nie je a nikdy nebola Božia vôľa pre nikoho z ľudí. Kráľom Boh sám zakázal mať veľa žien, priveľa bohatstva aj priveľa majetku. Zotročení im ju však dávajú sami, zriekaním sa svojich práv a slobôd. Tým dokazujp, že sú ich otrokmi.

Ty žiadnym otrokom byť nemusíš, lebo níím byť nemáš. Človek je otrokom len v prípade, že ním byť chce. Keď nepoužíva najväčší talent aký od Boha dostal — svoj zdravý rozum, slobodu a svoje zákonné práva. Ty medzi takých patriť nemusíš. Ale dnes vidíš, že to nie si ty, kto spravuje tvoje peniaze. A nie si to ty, občan, kto už dnes rozhoduje, koľko ti z nich bude patriť.

A nezabudni, čo nás učia vojny v krajinách okolo nás: v čase vojny má vláda právo ZMRAZIŤ AJ VZIAŤ občanom ich majetok do takej miery, do akej si ho ty nikdy neužil.

Iste. systém speje k znaku šelmy a väčšinu obyvateľov EU tento neminie. Každý z nás ma ešte stále čas aj právo uplatňovať svoje práva a slobody a nedovoliť bankárom, aby nás utláčali potom, čo sme ich po r.2008-2009 všetci zachraňovali. Stačí málo.

Vyzývam tu k občianskej neposlušnosti? NIE! Nič také tu nerobím, ani nikoho nikam nezmyselne demonštrovať neposielam. Nikam nechoď, lebo nemusíš. Existujú totiž aj mocnejšie spôsoby ako márniť čas v uliciach a nebodaj tým vyprovokovať zopár bedárov, z ktorých sa tam stanú násilníci. Nič také robiť nemusíme. Boh sám predsa učí, že tiché výkriky spravodlivých počuť viac, než hluk mocnárov v uliciach.

Vyzývam k osobnej zodpovednosti, používaniu zdravého rozumu, a uplatňovaniu našich základných ľudských práv a slobôd. Lebo práve to SKUTOČNE SLOBODNÝ človek, akým sa po totalite chceli stať všetci, robí.

 

P.S.: Komu vadí výraz „nezmyselne demonštrovať„, vysvetlím:

Chápem hnev, aj rozhorčenie ľudí, ktorí demonštrujú, ako napr.nespokojní zamestnanci. A iste, ak zákon taký spôsob povoľuje, je to ľudsky OK. Ale je to len chabá náplasť na rany, lebo demonštrácie ani zďaleka nie sú také efektívne, ako Bohom, — t.j. VŠEMOHÚCIM, — ponúkaný spôsob. Demonštráciami človek oslabuje svoju situáciu viac, ako posilňuje, lebo si neuvedomuje, že tak vystavuje svoj arzenál zbraní nepriateľovi, ktorý ho napokon prinúti — a to tvojimi vlastnými prostriedkami, demonštrant — ku kompromisu. Človek získa jedno úplne bezvýznamné víťazstvo, len aby vzápätí priznal totálnu kapituláciu skrze novelu zákona krajiny. Rozumieš? Demonštrácia je tak iba zúfalým volaním po ešte väčšom útlaku zo strany mocnárov. Toto je naozaj nerozum.

Dôkaz? Spomeňte si na demonštrácie klimatických aktivistov, pod vedením Rothschieldovej vnučky Grety Thunberg. Áno, ona je jeho vnučka, financovaná svojou bohatou rodinou. Vari si nemyslíš, že by tvojmu dieťaťu prešlo to, na čo použili ju. Tvoje dieťa by vyhlásili za záškoláka a teba by za to už stíhala sociálka. Ale Greta patrí Rothshieldom. K čomu viedli jej — prepáč — pohoršenia? Prestali tým prepytujem koncerty, ktorými človek ruší celú prírodu, utláča menšinou väčšinu okolo seba, ruší a plaší zvieratá a pôsobí ich agresivitu? NIE! Iba to viedlo k hlúposti ľudí žiadať si zmeny zákonov pre vlastné OBMEDZENIE OSOBNÝCH PRÁV A SLOBÔD, zvýšenie cien áut, ich zákonom obmedzené používanie (volá sa to úprava, alebo nariadenie miest a obcí) a zdraženiu pohonných miest. ZATIAĽ. A to skutočne nik nepoprie. Bohužiaľ, ani nevidí.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Francúzsko / Police /

Prestrelka neďaleko Paríža si vyžiadala jedného mŕtveho a šesť zranených

04.05.2024 12:23

Malo ísť o vyrovnávanie si účtov v súvislosti s obchodovaním s drogami.

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141792x
Priemerná čítanosť článkov: 2675x

Autor blogu

Kategórie