Založ si blog

Shocking News, that Haters Gonna Hate

Keďže sme na blogu denníka Pravda, pozrime sa na jednu šokujúcu pravdu, ktorú „krstný otec“ z Talianska vydáva za Mariánsku teológiu a učí v nej nezmysel bezhriešnosti Márie. Lenže túto teológiu aj celý jej obsah Boh sám v Písme dokazuje za lož a krivé svedectvo o Bohu – rúhanie sa Zákonu Boha. Tu je dôkaz:

Písmo v Lv 1,14 učí toto: A ak zápalná obeť na jeho obetu Pánovi bude z vtáctva, potom prinesie svoju obetu z hrdličiek alebo z holúbkov.

Zápalné obety sa prinášali za hriech a toto nebola výnimka. A potom čítame to isté aj v Lv 12,6: A keď sa naplnia dni obradného očisťovania, za syna alebo za dcéru prinesie ročného baránka na zápalnú obetu a holuba alebo hrdličku na obetu za hriech, ku vchodu Stánku Stretnutia kňazovi;

 

Takže hrdličky, či holúbky boli prikázané ako celopal nemajetných, t.j. ako zápalná obeta za hriech.

V Lukášovom Evanjeliu  potom čítame, že po narodení Ježiša, keď sa skončili dni Máriinho očisťovania, obaja: Mária aj Jozef sa spolu pobrali do chrámu a obetovali dva holúbky, ako prikazoval vyššie spomínaný Zákon. Holúbky -ona zápalná obeta za hriech- tu teda boli dva, za každého z nich jeden.

Teraz neprijemná, ale dôležitá otázka:

Narodenie dieťaťa Ježiša, skrze proroka ohlasovaného Emanuela – Boha s nami – nebol hriech. A nebolo ním ani jeho privedenie na svet.

Čo potom v prípade Jozefa a Márie hriechom bolo? Lebo obaja priniesli obetu za hriech.

Óóóóó, naozaj som to napísala? Áno, veď je to čierne na bielom v Písme: Mária a Jozef priniesli Bohu obetu za hriech.

Ja viem, toto je pre jedných šokujúce zistenie, pre iných totálna drzosť, však? Ale Sväté Písmo to hovorí jasne a pravdivo: obaja priniesli do chrámu tú istú obetu za hriech.

Pohoršuje ťa moja otázka? Ja viem, haters gonna hate, lebo táto nádherná a od modloslužby falošného kultu oslobodzujúca pravda Svätého Písma, o ktorom aj najväčší, hoci falošný kresťanský systém viery učí, že je najvyššou Autoritou pre výuku a otázky viery, na celej čiare odhaľuje lož a podvod mariánskych bludných učení o bezhriešnosti Márie aj Jozefa.

Aj toto poviem: Celá tzv.Mariánska teológia je nezmysel a podvod, ktorý Písmo na celej čiare vyvracia a dokazuje za lož.

Jeden kňaz mi to nedávno potvrdil sám, keď povedal: „Mariánsku devóciu Písmo neučí ani neprikazuje, ale ľudia si na to zvykli. „

Ale uvedom si: kniha Levitikus, rovnako ako Evanjeliá, sú stále Sväté Písmo – Zákon Najvyššieho Boha a Pána, Ježiša Krista. A On – Jediný a pravý Boh, Ježiš Kristus, je Pravda sám. Jemu Jedinému patrí sláva aj večná vláda na veky vekov!

Nie pápež, ani jeho tzv. učiteľský úrad cirkvi. Len Boh sám, je Najvyššou Autoritou Viery, lebo LEN Ježiš Kristus je Jediný Veľkňaz nášho vyznania.

Preto skôr, než sa nahneváš, a Bože uchovaj, verejne zhrešíš, si ASPOŇ RAZ a dôkladne prečítaj Božie Slovo – knihu Levitikus aj Evanjelium – pasáž o narodení Ježiša a až potom, ak musíš, reaguj – ale k veci.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

vojna na Ukrajine, vojak, obrnené vozidlo, front

ONLINE: Briti zvýšia pomoc Ukrajine. Putin by sa nezastavil na poľských hraniciach, tvrdia

23.04.2024 05:55, aktualizované: 07:15

"Ak sa Putinovi umožní uspieť v tejto agresívnej vojne, nezastaví sa na poľských hraniciach," vyhlásil britský premiér po ohlásení rekordnej pomoci.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 140700x
Priemerná čítanosť článkov: 2655x

Autor blogu

Kategórie