Založ si blog

Ruka ruku myje a znak k znaku vedie

Hoci WEF z plného hrdla vrieska a o EU peňaženke, aby každého na Zemi okradli o tú jeho, ľudia – na slávu Boha – nie sú sprostí a preto sa už dvíhajú jednoznačné a celosvetové reakcie proti tejto ohavnosti, ktorá, žiaľ, smeruje k poslednému ekonomickému systému ľudstva na zemi, v čase pred bezprostredným Druhým príchodom Krista, ktorý očakávame.

V tejto súvislosti treba pripomenúť, – určite našincom, lebo Slovensko je čo do relevantných informácií naozaj pod plášťom cenzúry a neraz aj zbabelosti médií – že dňa 20.5.2022 vydal Vatikán sadu eurových mincí ako návrh na jednotnú menu. Kto chcel, mohol si túto sadu zakúpiť za ohavných 180 €. Online sa zakúpiť nedá.

Ale prečo je toto dôležité? Lebo proroctvo Zjavenia 13 jasne hovorí, že znak šelmy – ono prorokované a obávané posledné očkovanie a posledná a smrteľná pandémia v dejinách ľudstva v jednom, bude pochádzať z dielne Falošného Proroka.

Táto séria mincí je len jej prelúdium a preto pozostáva z ôsmich mincí s rubovou stranou s technickými charakteristikami, ktoré sú rovnaké pre všetky krajiny podieľajúce sa na spoločnej európskej mene. Kto má uši nech počuje a kto číta, nech pochopí.

Na lícnej strane je vyobrazený erb pápeža Františka, panovníka Vatikánskeho mestského štátu – rozumej politického predstaviteľa. Uvedom si, čo čítaš: Vatikán predstavuje pápeža vždy NAJPRV ako panovníka štátu, lebo ním je – je predovšetkým politickým vodcom.

Tu si treba uvedomiť, že pápež je duálny vládca. Na jednej strane je prezidentom štátu Vatikán. A na druhej samozvanou hlavou katolicizmu rovnako, ako je anglický kráľ Charles III politickým vládcom Anglicka a zároveň náboženskou hlavou tejto krajiny.

Ďalším vyobrazením na minciach je nápis „Vatican City“ (Mesto Veštby a Veštectva) a dvanásť hviezd (o tom/ o nich potom). Séria je dostupná v dvoch verziách: prvá s 20 eurovou striebornou mincou a druhá so zlatou 50 eurovou mincou.

Strieborná minca v hodnote 20 eur, ktorú navrhla Chiara Principe, je venovaná aktuálnej téme, ktorá je veľmi blízka srdcu pápeža Františka – prepytujem „liečbe proti pandémii a potrebe očkovania“. Odkaz, že Vatikán je skutočne budúcim výrobcom znaku šelmy už jasnejšie vyjadriť nemožno, to mu treba uznať.

Na minci je zobrazený lekár, zdravotná sestra a mladý človek, ktorý je pripravený dostať vakcínu – zvrátenosť, typická pre falošný kult, ktorý Boh sám nazvla absolútne dokonale: „Matka neviestok, modiel a hnusu zeme.“ Ale uvedom si aj toto: Okrem pôvodnej funkcie, teda že je to nástroj rímskej smrti, kríž na stene, či na hrobe označuje miesto zosnulého. Chápeš duša, na čo sa dívaš? Čo za odkaz na minci čítaš? Chápeš Ježišovo: Čí je obraz a nápis?

Zaujímavou náhodou je aj to a pokojne to nazvi fantáziou – status quo sa tým nezmení – že ak hocaký kríž otočíš o 90 stupňov doľava, v smere hodinových ručičiek, vidíš jednoduché znázornenie injekcie.

Tento obraz je viac ako zjavujúci práve v súvislosti s pandémiou, lebo jasne hovorí o manipulácii zdravotníckeho personálu a lekárov pre zabíjanie spoluobčanov smrtiacimi vakcínami. Násilím na nich samých im uvalili krv na ruky – spravili z nich vrahov.

A znova si všimni a uvedom, že pod injekciou, prepáč, krížom, je len jeden malý človek, ale nie prepytujem „elita“.

Tento odpadlík opakovane zdôraznil dôležitosť očkovania a pripomenul, že zdravotná starostlivosť je „morálna povinnosť“ a je dôležité „pokračovať v úsilí o imunizáciu aj tých najchudobnejších ľudí“. Takto sa hlásajú záujmy bezbožných – presne ako hovorí Boh v Biblii: Svoj hriech hlásajú, neskrývajú ho.

Zlatá minca v hodnote 50 eur, ktorú navrhol Marco Ventura, je venovaná Panne Márii Milosrdenstva: rozumej modle tohto falošného izmu. Panna Mária je zobrazená stojaca s roztiahnutým plášťom, – prečo tento tak veľmi pripomína Rumburaka z Arabely? – pod ktorým nachádza „útočisko množstvo veriacich“. Tieto slová možno niekomu znejú sladko a hladko ako maslo, ale ver mi, sú to vytasené meče.

Madona, zobrazená ako ochrankyňa ľudstva – takto sa hlása náhradná teológia spásy, ono rúhanie sa Božiemu Slovu, že nás nevykúpil a nechráni Ježiš, ale Mária – pred zlom sveta, bola nazývaná aj „Naša Pani pomoci“. A dovoľ mi dodať, že títo ohavne podvedení ľudia sa aj spevom rúhajú Bohu do tváre textom, že okrem nej inej pomoci nemajú. A potom končia slovami: „tvoj ľud modlí sa tu za svoj blud.“  Oj, veruže áno.

Štyri slová, ktoré obklopujú postavu Panny Márie – „počúvať, milovať, pomáhať, vítať“ – údajne charakterizujú prácu Charity už viac ako 50 rokov.

Ale naozaj len údajne, lebo v skutočnosti sú to nástroje tejto – ľuďom priamo pred očami – skrytej, ale najväčšej informačnej služby tohto sveta a jeho ducha. Veď spovedníc ani vo Svätostánku Starej ani v Cirkvi Novej zmluvy NIKDY nebolo.

Depopulačná Agenda

12.05.2024

Drahí rodáci. Až sa do médií znova dostane správa o ďalšej pandémii, nenechajte sa rozdeliť očkovaním, ktoré dokázalo, že ide o biologickú zbraň agendy tých, ktorí usilujú o depopuláciu planéty. Preklad textu z obrázku: Tu z knihy Bilderberger Jacques Attalli z roku 1981 je príklad zmýšľania elity: „Budúcnosť bude o hľadaní spôsobu, ako znížiť [...]

11. 000 politikov dostalo VÝNIMKU z očkovania proti COVIDu.

09.05.2024

Áno, čítate správne, 11 000 POLITIKOV A ELÍT DOSTALO VÝNIMKU NA OČKOVANIE PROTI Covidu: „Toto je šokujúce“. Akt o otvorenej vláde (FOIA) odhalil, že 11.000 politikov a členov elity bolo oslobodených od očkovania, povedal Michael Gray Griffin v rozhovore s lekárom Paulom Oosterhuisom a Liz Gunn, líderkou Novozélandskej lojálnej strany. Tát správa sa dnes [...]

Šokujúca správa US senátorov – Lož má naozaj krátke nohy

06.05.2024

Americkí senátori (49) uverejnili šokujúcu správu, ktorá dopadla ako mediálna bomba na Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO). Áno, organizáciu, ktoré je zodpovedná za šírenie propagandy nehumánnych globalistov, lží a bludov o corone a ubližovaní ľuďom vakcínou mRNA skrze príkazy vládam, ktorých obyvatelia tieto inštitúcie vo svojich krajinách nikdy nevolili a [...]

Kami Rita šerpa

Nepálsky šerpa Kami Rita pokoril vlastný rekord, na Mount Evereste stál už 29-krát

12.05.2024 22:49

Známy horolezec Kami Rita má na svojom konte aj niekoľko ďalších osemtisícoviek.

voľby, katalánsko

Voľby v Katalánsku vyhrali socialisti, vládu však sami nezostavia

12.05.2024 22:25, aktualizované: 22:38

V Katalánsku sú už viac než desať rokov pri moci politické strany, ktoré podporujú nezávislosť tohto španielskeho regiónu.

šojgu, putin

Putin odvolal Šojgua z postu ministra obrany

12.05.2024 21:36, aktualizované: 22:01

Za nového ministra obrany Putin navrhol vymenovať doterajšieho vicepremiéra Andreja Belousova.

izrael, gaza, tanky

Izrael otvoril nový hraničný priechod do Pásma Gazy

12.05.2024 20:40

Má byť určený pre prísun humanitárnej pomoci.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 56
Celková čítanosť: 145441x
Priemerná čítanosť článkov: 2597x

Autor blogu

Kategórie