Založ si blog

Zatykače na Gatesa

SKVELÁ SPRÁVA!

Twitter X dnes zverejnil FANTASTICKÚ SPRÁVU – viď TU

Hovorí sa v nej:

Bill Gates je po celom svete obvinený z pandemického podvodu a vraždy z vakcín. India má proti nemu dva prípady vrážd očkovaním. V talianskom parlamente je obvinený z vyľudňovania a označovaný za zločinca. V USA je obvinený z hromadného zabitia z nedbanlivosti.

 

Dôkazy tiež ukazujú, že vedel, že mRNA vakcíny spôsobia zranenie a smrť, ale pred svetom to tajil a v rokoch 2016 a 2017 nariadil Trumpovi, aby nevyšetroval nebezpečné vedľajšie účinky vakcín, ktoré teraz spôsobujú katastrofálne zranenia a smrť po celom svete.

Bill Gates spolu s Faucim, CDC, FDA a ďalšími povedali, že mRNA vakcíny Covid zostávajú iba v mieste vpichu, čo bola úmyselná lož, pretože vedel, že nanočastice proteínu a lipidov prejdú hematoencefalickou bariérou a prejdú telom do mozgu, srdca, plodu a dokonca aj do mozgu plodu.

Pred vydaním vakcíny Covid mRNA máme z vlastných úst Billa Gatesa trestné dôkazy, že pracoval na novej technológii vakcín (mRNA), ktorá by prešla cez očkovanú tehotnú matku do maternice a do jej materského mlieka, čo by spôsobilo zranenie a smrť dieťaťa toxickými lipidovými nanočasticami a smrteľnými spike proteínmi.

V Európe po schválení vakcín na Covid pre deti došlo k 755% nárastu nadmerných úmrtí medzi nevinnými deťmi. Vakcíny proti Covidu spôsobujú obrovské množstvo úmrtí a zranení u mladých žien v reprodukčnom veku, tehotných žien a u novorodencov. Kontrola populácie funguje.

Na indickom najvyššom súde Bill Gates a Adar Poonawalla sú obvinení z toho, že sú zvyčajní páchatelia zarábania na predaji vakcín s vedľajšími účinkami na smrť, a preto patria do kategórie „masových vrahov“. Minimálny trest za takéto trestné činy je podľa právnika trest smrti.

Dvojročné medzinárodné vyšetrovanie trestných činov odhalilo, že Bill Gates je vinný z toho, že pomáhal pri vytváraní pandémie pomocou svojej moci a vplyvu s Tedrosom a Svetovou zdravotníckou organizáciou s cieľom prinútiť celú populáciu vpichnúť experimentálne vakcíny proti Covidu, ktoré nie sú bezpečné ani účinné, ale teraz zabíjajú veľké množstvo ľudí.

Dvojročné vyšetrovanie tiež odhalilo túžbu Billa Gatesa vyľudniť planétu a kontrolovať zostávajúcu populáciu prostredníctvom digitálnych ID a digitálnych očkovacích pasov s pomocou Klausa Schwaba a Svetového ekonomického fóra.

Dr. Peter McCullough požaduje celosvetové zastavenie všetkých vakcín proti Covidu a odporúča, aby boli Nadácia Billa Gatesa, Svetové ekonomické fórum, Svetová zdravotnícka organizácia, vláda USA, farmaceutický dodávatelia a ďalší obvinení z nezákonnej reklamy, podvodu a masových vrážd z nedbanlivosti.

BOH DAJ, NECH SA TAK STANE! A Slováci nech sú tiež zbavení tých, ktorí sa na tomto zabíjaní podieľali s nimi.

Slovensko v Kognitívnej Disonancii?

26.07.2024

Amerikou a celým svetom dnes prešla vlna radosti a úľavy. X – Twitter dnes uverejnil FANTASTICKÚ správu: Americkí okresní prokurátori a americkí šerifovia spolupracujú na trestnom obvinení Anthonyho Fauciho, Ralpha Barica, Petra Daszaka a mnohých ďalších z vydierania, tajnej dohody pri vytváraní vírusu Wuhan a premyslenej vraždy tisícov vakcínami Remdesivir a Covid. [...]

Norimberský Kódex

11.07.2024

Sú prípady, kedy nám vláda či polícia hovorí, že neznalosť zákona neospravedlňuje. Lenže čo v prípade, že autority krajiny porušia ZÁKONY, o ktorých VEDIA? Napríklad tento: NORIMBERSKÝ KÓDEX 1. DOBROVOĽNÝ SÚHLAS JE NEVYHNUTNÝ 2. VÝSLEDKY MUSIA BYŤ PRE VÄČŠIE DOBRO SPOLOČNOSTI 3. EXPERIMENTY NA ĽUDOCH BY MALI BYŤ ZALOŽENÉ NA PREDCHÁDZAJÚCICH EXPERIMENTÁCIÁCH [...]

Od rozkošu še psi bešňa

29.06.2024

Ak sa dnes sčítaný a uvedomelý človek pozrie na vývoj proroctiev a porovná ju s degenerácipou a degradáciou vo vyhláseniach vodcov oných bludných konštalácií hviezd, ktorí sú samozvanou elitoum nechcenou a nevolenou, ale vnucujúcou sa všetkým, nemôže nevidieť, že čo sa deje je doslova zjavením porekadla našich starých mám: „od rozkošu še psi bešňa.“ [...]

Madždal Šams, Izrael, Libanon, Golanské výšiny, útok raketový ihrisko  pohreb

Tisíce ľudí prišli na pohreb detí zabitých pri útoku na drúzske mesto Madždal Šams

28.07.2024 22:05

Izrael útok na okupovaných Golanských výšinách pripisuje libanonskému hnutiu Hizballáh. Iránom podporovaná militantná skupina akúkoľvek vinu odmietla.

princ Michael

Zomrel grécko-dánsky princ Michael. Mal 85 rokov

28.07.2024 20:37

Uznávaný historik bol bratrancom zosnulého princa Philipa a posledným žijúcim vnukom zavraždeného gréckeho panovníka Juraja I.

harrisová

Harrisovej kampaň za týždeň vyzbierala 200 miliónov dolárov

28.07.2024 19:19

Dve tretiny z vyzbieraných peňazí sú od darcov, ktorí na kampaň prispeli po prvý raz.

Mali, vagnerovci

Povstalci na severe Mali tvrdia, že zabili a zranili desiatky vojakov vrátane vagnerovcov

28.07.2024 18:23

Rebeli sa zmocnili obrnených vozidiel, nákladných áut a cisterien. Tvrdí, že tiež poničili armádny vrtuľník.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 160515x
Priemerná čítanosť článkov: 2396x

Autor blogu

Kategórie