Založ si blog

Insekty v jedle – zmena genetiky

Tento blog je voľným pokračovaním iného môjho blogu o Zelenej žabke – logu skupiny predajcov potravín spojených s nadáciou Billa Gatesa – áno toho Gatesa, ktorý by rád vyvraždil väčšinu svetovej populácie.

Vôbec nemám v úmysle zastrašovať, ani napádať, práve naopak. Riešenie tu je. Slovenská obchodná sieť je však z väčšiny nemeckým trhom čo je skutočný maják v hmle. Tieto fakty sú len potrvdením proroctiev Biblie aj o takých veciach ako je genetická modifikácia zvierat, stravy, vakcínach a iných vecí, ktorými sa človek hrá na Boha.

Ale zatiaľčo svet zaťato Boha popiera, svojimi skutkami dokazuje pravdivosť Jeho Svätých Slov.
Nemecká lekárka pre deti a dospievajúcich, poslala svojej vláde správu s životne dôležitým odkazom. ktorú si je možné vypočuť aj na Bitchute – vid TU

Vo svojej správe hovorí toto, citujem:

Dorothea Thul, lekárka pre deti a dospievajúcich,
Kirchstr. 93a, 56841 Traben-Trarbach
Všetkým členom nemeckého Bundestagu Ponáhľajte sa!
Bundestag
Námestie Republiky 1
11011 Berlín

Odišiel faxom na číslo 030-22736600 s potvrdením
V rukách pána MdB Konstantina Notza bude odovzdaná všetkým poslancom parlamentu

Vec :

1. Schválenie hmyzu, červov atď. v potravinách v krajinách EÚ
2. Okamžité odvolanie spolkového ministra zdravotníctva Karla Lauterbacha
3. Zákaz predaja umelých sekvencií DNA na internete

Dámy a páni,
Podľa poradia 4. Január 2023 schválila EÚ hmyz, červy atď. v potravinách sa už v potravinách zrejme veľké množstvo používa.
Súrne vás žiadam o okamžité zrušenie tohto povolenia a okamžité zákaz používania hmyzu v potravinách!

Dôvod:
1. Hmyz môže obsahovať patologické zárodky/škodce, ktoré sa môžu stať nebezpečnými pre ľudí. Už v údajných „vakcínach“ (ktoré dokazujú, že nie vakcíny) je mimoriadne nebezpečný sladkovodný polyp Hydra vulgaris, ktorý vylučuje vysoko toxické neurotox Ako lekár mám podozrenie, že tieto neurotoxíny môžu byť čiastočne zodpovedné za vážne neurologické vedľajšie účinky očkovania. Nikto nepozná riziká a vedľajšie účinky hmyzu červov atď. v obchode s potravinami majú.

2. Obrúsky predtým predávané verejnosti ako PCR testy sú naozaj len testovacie súpravy na klonovanie ľudí a nezákonnú modifikáciu/úpravu ľudského genómu bez zavedenia populácie!!! Existujú patenty na tieto techniky, ktoré nájdete na webovej stránke NIH (National Institutes of Health).
Aj tu je vysvetlená technológia klonov.

3. Technika funguje nasledovne:
Hmyz je rozdrvený. Určité, čiastočne umelé alebo zámerne toxické sekvencie DNA, ktoré obsahujú okrem iného fluorescenčné proteíny (známy príklad svetlušky), sa pridávajú do drveného hmyzu, ktorý sa používa ako vektor na prenos týchto sekvencií DNA do ľudského gen Znamená to, že DNA hmyzu je kombinovaná („klonovaná“) s ľudskou DNA. „PCR testy“ slúžia len na kontrolu, či je táto technika účinná.

Zatiaľ nikto nevie povedať, aký dopad to bude mať na ľudský genóm, ale je zrejmé, že potomkovia týchto klonov sa narodia s touto zmenenou genetikou.

4. Už bolo dokázané, že DNA hmyzu sa prenáša do ľudského genómu, t. j. vznikajú hybridné formy hmyzu/ Vieme si predstaviť zvrátenosť takzvaných „vedcov“, ktorí sú takejto veci schopní. Cieľom celej tejto operácie je očividne odstrániť časť X-Chromozómu (nazývaný VAX1) pomocou hmyzu DNA, ktorá vedie k hermafroditovi (viď satanizmus/Bafomet). Táto zmena sa prenesie na ďalšiu generáciu a bude sa týkať aj našich detí.

5. Bielkoviny obsiahnuté v hmyze majú jednoduchšiu štruktúru a dokážu zmeniť profil aminokyselín u ľudí Ani toto sa zatiaľ nevyšetrovalo.

6. Tieto umelé sekvencie DNA si teraz môžete objednať online cez 3 spoločnosti: Addgene, Thermoscientific, Biolabs.
Ľudia si úplne neuvedomujú ničivé dôsledky umelého DBA následkov na ľudský genóm.
Preto požadujem okamžitý zákaz predaja týchto umelých DNA-sekvencií na internete!

7. Spolkový minister zdravotníctva konal mimoriadne nezodpovedne, keď neinformoval verejnosť o týchto rizikách pre ľudstvo, vôbec neinformoval o tejto technike klonovania a jej zneužívaní prenosom h
Týmto neplní svoju funkciu ministra zdravotníctva – v žiadnom prípade mu to nezaručuje zodpovednosť za zdravie ľudí.
Vyzývam preto na okamžité odvolanie spolkového ministra zdravotníctva Karla Lauterbacha! Tento muž je vo svojej kancelárii dysfunkčný.
To platí aj pre vedúceho RKI, veterinárneho lekára prof. Lothar Wieler, ale on už rezignoval.

Zdroje:
Webová stránka NIH USA (Inštitút Dr. Fauciho)
Rozhovor Stewa Petersa s Dr. Ariyanom Loveom, nemecko – nemecký preklad na Telegramovom kanáli, pediatrkou Dorothea Thul (Telegram: Kinder- und Jugendärztin Dorothea thul offiziell) zverejnený 15.12.2022.

Zo všetkých vyššie uvedených dôvodov vyzývam nemecký Bundestag, aby počas núdzového stretnutia okamžite prestal pridávať hmyz do potravy! Najprv sa musia uskutočniť vedecké štúdie o rizikách a vedľajších účinkoch. Apelujem na vašu morálnu, etickú a politickú zodpovednosť voči 88 miliónom ľudí!
S priateľským pozdravom

Podpis Dorothey Thulovej

Hmyz je zjavne a od stvorenia zeme a založenia sveta je zakázaným ovocím. Je jedovatý. Biblia naozaj dokazuje, že táto „hra na Boha“ je len pokračujpca Satanova agenda a snaha chorobami sprzniť a vyhubiť celé ľudstvo. Lebo ako hovorí história zločinov, na ktoré Satan najslabších, najpodlejších a najzbabelejších medzi nami zvádza: „Ak Boží Ľud nezhreší, nemôžeš ho zničiť.“ 

Strašné je, že práve pre neochotu sebaovládania a neschopnosť väčšiny ľudí postiť sa, väčšina podľahne.

Osobne by ma vôbec neprekvapilo, keby sa zistilo, alebo len vyšlo najavo, že aj logo onej zelenej žabky je indikátorom hmyzu v strave.

Ľudstvo žije naozaj posledné časy, hoci to väčšina odmieta počuť, priznať, či priamo popiera vo všetkých pádoch a gramatických tvaroch. Ale na názoroch nič neznalých nezáleží. Ježiš nepovedal o svojich učeníkoch nadarmo: POTOM, V TÝCH DŇOCH sa BUDÚ POSTIŤ.

Ak sa o skutočne NADPRIRODZENEJ MOCI hovorí jediná kniha na Slovensku, ktorá obsahuje doslova všetky biblické pôsty. Ak by si aj neveril ničomu, čo tu čítaš, fakty a svedectvá skutočných pôstov sú nepopierateľné.

Perlička: vo Svätej Biblii – to je tá, ktorú Slovensko dodnes nepoznalo a nemá, má a pozná LEN jej kultové úpravy – nenájdeš pôst o chlebe a vode, ani o rybe v piatok. 😉 Zasa to niekomu nevyšlo a pravda vyšla najavo.

Odkaz Vláde, aj Primátorom miest a dedín SR

16.06.2024

Týmto vyzývam všetkých občanov Slovenska, ktorých dane sa rozhodnutiami miestnych samospráv zneužívajú na RUŠENIE NOČNÉHO KĽUDU a OBŤAŽOVANIE OBČANOV, ich domácich, hospodárskych zvierat, aj zvierat vo voľnej prírode, v blízkosti prírodných rekreačných areálov. Nie som proti dobrej hudbe, ani koncertom, ale som PROTI ich usporiadaniu na verejnom priestranstve v čase [...]

Japonsko má vodcov rozumných. Máme takých aj my?

05.06.2024

„Japonsko vydalo formálne ospravedlnenie neočkovaným, pričom priznalo, že vláda sa podvolila tlaku medzinárodnej elity, aby použila „totalitné“ psychologické vojnové taktiky na verejnosti, aby občanom počas pandémie vymývala mozgy.“ Túto správu zverejnili dnes na X (Twitter) – viď TU

Klaus Schwab bude súdený za „zločiny proti ľudskosti“

04.06.2024

Fantastická správa dnes obletela svet na X (Twitter). Pôvodnú si môžte prečítať sami v Angličtine TU Píše sa v nej doslova: Klaus Schwab čelí trestu smrti za „zločiny proti ľudskosti“, keďže v Haagu prebiehajú prípravy na Norimberg 2.0, podľa zasvätených osôb ICC – pričom Benjamin Netanyahu je len prvým v dlhom rade. Súdny proces s tými, ktorý ohlasujú smrť [...]

Benjamin Netanjahu

Fáza intenzívnych bojov proti Hamasu sa blíži ku koncu, vyhlásil izraelský premiér Netanjahu

23.06.2024 21:20

Ukončenie fázy intenzívnych bojov v Gaze umožní rozmiestnenie väčšieho počtu izraelských síl pri severnej hranici Izraela s Libanonom.

Hory / Turistika /

Poľská turistka uviazla v ťažkom teréne vo Vysokých Tatrách, noc prečkala v horách

23.06.2024 20:05

Keďže 49-ročná žena disponovala vybavením na núdzové bivakovanie a po dohode s ňou, že je schopná prečkať noc v horách, záchrannú akciu odložili.

mimoriadne1, mim1, streľba, vražda, prepadnutie, zbraň, náboj, výstrel, nábojnica

V ruskom Dagestane sa strieľalo, horeli synagógy. Zomrelo šesť policajtov a pravoslávny kňaz

23.06.2024 18:28, aktualizované: 20:20

Dagestanský prezident Sergej Melikov uviedol, že neznámi útočníci sa útokmi v Derbente a Machačkale pokúsili destabilizovať situáciu v spoločnosti.

blesk. búrka

Silné búrky si počas víkendu vyžiadali v Poľsku najmenej troch zranených

23.06.2024 18:07

Záchranné zložky mali takmer 2 200 zásahov len v priebehu soboty, keď museli zasahovať pri zaplavených cestách či budovách.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 154645x
Priemerná čítanosť článkov: 2455x

Autor blogu

Kategórie