Abracadabra COVID

10. apríla 2024, zuzliak, Nezaradené

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale nevyšlo im to.

Zatiaľčo Božia 5. egyptská rana − rana dobytka postihla len dobytok Egypťanov, t.j. kravy, ťavy a iné skutočne zvieratá, ona napodobenina − teda rana bezbožných bohov nášho sveta − spôsobila rany na ľuďoch. Aj keď je to kozmicky ohavné v podvode a smrti ľudí, môžme bez zveličovania povedať, že „zaklínači egypta našich čias“ sú príšení babráci, ktorí nedokážu ani tvoriť nič poriadne, ani to zastaviť. A ako všetci vieme, Boh ranu na príhovor Mojžiša naozaj zastavil.

Úmrtí medzi ľuďmi bolo po tejto plánovanej „rane dobytka“ zaklínačov dnešných čias, bolo viac ako po obyčajnej chrípke. Navyše, poškodení sú mnohí dodnes. Nepreženiem keď poviem, že je to ohavnosť typu Hitlerovho doktora Mengeleho.

A z tohto dôvodu je tu skvelá správa!

Skvelá v zmysle, že obsahuje pravdu. A nečudo veď odmalička nás učili, že lož má krátke nohy. Pozrieť v originály si ju môžeš TU.

Na sociálnej sieti X (twitter) dnes zaburácala táto PRELOMOVÁ správa:

Rand Paul zhodil bombu: „Fauciho laboratórium NIH bolo PARTNEROM s Wuhanom na návrhu vytvoriť vysoko prenosný koronavírus v roku 2018.“

15 vládnych agentúr si to uvedomovalo a mlčali…

Rozsah veľkého pokrytia COVID je obrovský.

Ukazuje sa, že predstavitelia 15 federálnych agentúr si už v roku 2018 uvedomovali, že Wuhanský virologický inštitút mal ambíciu vytvoriť koronavírus podobný COVID-19.

Títo úradníci boli zasvätení do zámerov čínskeho laboratória syntetizovať vírus podobný COVID-19, no ani jeden z nich túto informáciu nezverejnil.

Napriek tomu, že si týchto 15 agentúr uvedomuje tento znepokojivý a nebezpečný výskum, neustále odmieta poskytnúť o ňom akékoľvek podrobnosti.

Zástupcovia nie menej ako 15 federálnych agentúr boli informovaní o projekte spolupráce, ktorý navrhli Peter Daszak’s EcoHealth Alliance a Wuhanský virologický inštitút.

Na záver dodám, že touto ranou dnešní zaklínači neskončili. Takže je na mieste poriadne sa do pasáží Biblie ponoriť aby sme na ich ďalšie vystrájanie a „hókus-pokusy“ a kadejaké „abrakadabra“ boli pripravení.