Založ si blog

Ruka ruku myje a znak k znaku vedie

Hoci WEF z plného hrdla vrieska a o EU peňaženke, aby každého na Zemi okradli o tú jeho, ľudia – na slávu Boha – nie sú sprostí a preto sa už dvíhajú jednoznačné a celosvetové reakcie proti tejto ohavnosti, ktorá, žiaľ, smeruje k poslednému ekonomickému systému ľudstva na zemi, v čase pred bezprostredným Druhým príchodom Krista, ktorý očakávame.

V tejto súvislosti treba pripomenúť, – určite našincom, lebo Slovensko je čo do relevantných informácií naozaj pod plášťom cenzúry a neraz aj zbabelosti médií – že dňa 20.5.2022 vydal Vatikán sadu eurových mincí ako návrh na jednotnú menu. Kto chcel, mohol si túto sadu zakúpiť za ohavných 180 €. Online sa zakúpiť nedá.

Ale prečo je toto dôležité? Lebo proroctvo Zjavenia 13 jasne hovorí, že znak šelmy – ono prorokované a obávané posledné očkovanie a posledná a smrteľná pandémia v dejinách ľudstva v jednom, bude pochádzať z dielne Falošného Proroka.

Táto séria mincí je len jej prelúdium a preto pozostáva z ôsmich mincí s rubovou stranou s technickými charakteristikami, ktoré sú rovnaké pre všetky krajiny podieľajúce sa na spoločnej európskej mene. Kto má uši nech počuje a kto číta, nech pochopí.

Na lícnej strane je vyobrazený erb pápeža Františka, panovníka Vatikánskeho mestského štátu – rozumej politického predstaviteľa. Uvedom si, čo čítaš: Vatikán predstavuje pápeža vždy NAJPRV ako panovníka štátu, lebo ním je – je predovšetkým politickým vodcom.

Tu si treba uvedomiť, že pápež je duálny vládca. Na jednej strane je prezidentom štátu Vatikán. A na druhej samozvanou hlavou katolicizmu rovnako, ako je anglický kráľ Charles III politickým vládcom Anglicka a zároveň náboženskou hlavou tejto krajiny.

Ďalším vyobrazením na minciach je nápis „Vatican City“ (Mesto Veštby a Veštectva) a dvanásť hviezd (o tom/ o nich potom). Séria je dostupná v dvoch verziách: prvá s 20 eurovou striebornou mincou a druhá so zlatou 50 eurovou mincou.

Strieborná minca v hodnote 20 eur, ktorú navrhla Chiara Principe, je venovaná aktuálnej téme, ktorá je veľmi blízka srdcu pápeža Františka – prepytujem „liečbe proti pandémii a potrebe očkovania“. Odkaz, že Vatikán je skutočne budúcim výrobcom znaku šelmy už jasnejšie vyjadriť nemožno, to mu treba uznať.

Na minci je zobrazený lekár, zdravotná sestra a mladý človek, ktorý je pripravený dostať vakcínu – zvrátenosť, typická pre falošný kult, ktorý Boh sám nazvla absolútne dokonale: „Matka neviestok, modiel a hnusu zeme.“ Ale uvedom si aj toto: Okrem pôvodnej funkcie, teda že je to nástroj rímskej smrti, kríž na stene, či na hrobe označuje miesto zosnulého. Chápeš duša, na čo sa dívaš? Čo za odkaz na minci čítaš? Chápeš Ježišovo: Čí je obraz a nápis?

Zaujímavou náhodou je aj to a pokojne to nazvi fantáziou – status quo sa tým nezmení – že ak hocaký kríž otočíš o 90 stupňov doľava, v smere hodinových ručičiek, vidíš jednoduché znázornenie injekcie.

Tento obraz je viac ako zjavujúci práve v súvislosti s pandémiou, lebo jasne hovorí o manipulácii zdravotníckeho personálu a lekárov pre zabíjanie spoluobčanov smrtiacimi vakcínami. Násilím na nich samých im uvalili krv na ruky – spravili z nich vrahov.

A znova si všimni a uvedom, že pod injekciou, prepáč, krížom, je len jeden malý človek, ale nie prepytujem „elita“.

Tento odpadlík opakovane zdôraznil dôležitosť očkovania a pripomenul, že zdravotná starostlivosť je „morálna povinnosť“ a je dôležité „pokračovať v úsilí o imunizáciu aj tých najchudobnejších ľudí“. Takto sa hlásajú záujmy bezbožných – presne ako hovorí Boh v Biblii: Svoj hriech hlásajú, neskrývajú ho.

Zlatá minca v hodnote 50 eur, ktorú navrhol Marco Ventura, je venovaná Panne Márii Milosrdenstva: rozumej modle tohto falošného izmu. Panna Mária je zobrazená stojaca s roztiahnutým plášťom, – prečo tento tak veľmi pripomína Rumburaka z Arabely? – pod ktorým nachádza „útočisko množstvo veriacich“. Tieto slová možno niekomu znejú sladko a hladko ako maslo, ale ver mi, sú to vytasené meče.

Madona, zobrazená ako ochrankyňa ľudstva – takto sa hlása náhradná teológia spásy, ono rúhanie sa Božiemu Slovu, že nás nevykúpil a nechráni Ježiš, ale Mária – pred zlom sveta, bola nazývaná aj „Naša Pani pomoci“. A dovoľ mi dodať, že títo ohavne podvedení ľudia sa aj spevom rúhajú Bohu do tváre textom, že okrem nej inej pomoci nemajú. A potom končia slovami: „tvoj ľud modlí sa tu za svoj blud.“  Oj, veruže áno.

Štyri slová, ktoré obklopujú postavu Panny Márie – „počúvať, milovať, pomáhať, vítať“ – údajne charakterizujú prácu Charity už viac ako 50 rokov.

Ale naozaj len údajne, lebo v skutočnosti sú to nástroje tejto – ľuďom priamo pred očami – skrytej, ale najväčšej informačnej služby tohto sveta a jeho ducha. Veď spovedníc ani vo Svätostánku Starej ani v Cirkvi Novej zmluvy NIKDY nebolo.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141306x
Priemerná čítanosť článkov: 2666x

Autor blogu

Kategórie