Je Slovensko diktatúra on demand/ náboženský štát?

4. januára 2024, zuzliak, Nezaradené

Neviem, či si to niekto všimol, ale konečne sa Slovák zobúdza z otravy ovzdušia a začína hovoriť pravdu, A aj tú nepríjemnú, o testovaní občanov- viď tu: 

Nech mi nik nemá za zlé mojú prostorekosť, ale je najvyšší čas skontrolovať, čo je naše Slovensko vlastne za krajinu, čo do jeho správy.

Správcovia KRAJINY – NIE OBYVATEĽSTVA, lebo občania Slovenska nie sú a NIKDY NEBOLI majetkom, ani vlastníctvom ich menšiny, zvanej slovenská vláda, by sa mali zodpovedať z viacerých vecí:

Mám za to, že ak sa predstaviteľ krajiny na hocakom poste nevie správať, ani ovládať, dokazuje, že nie je zrelý pre službu národu. Navyše, ak je zastrašovaný cudzím – zo zahraničia, dokazuje,

že je „kúpený za cenu a že podlieha inému, než komu sa zvolením zaviazal – že autoritu delegovanú jemu obyvateľmi, on deleguje cudzincom.“ 

A ak okrem toho ešte aj verejne hanobí národ, ktorý mu doslova DÁVA CHLIEB na stôl, myslím, že taký človek sa sám zbavil práva zastávať pozíciu reprezentanta národa a treba ho nechať odísť inam. Veď sa spreneveril krajine – zaprel národ. Ako by povedali naši dedovia- partizáni: zradil, zbehol k nepriateľom. Ak by sa takto správal človek vo firme, je prepustený na hodinu a bez nároku na akékoľvek dávky.

Tým, čo robia zle, treba z funkcií pomôcť preč, lebo dokazujú osobnú nezrelosť a neschopnosť niesť zodpovednosť, či spravovať a nepochopili ani svoj mandát daný obyvateľmi. Nerozumní nemôžu vládnuť, to vie každé malé dieťa. Nech sa nik neurazí, ale len inteligencia nestačí. Tu treba múdrosť.

Vo voľbách NIK z obyvateľov nehlasoval za to, aby mu zvolený človek – prezident, či minister, či iný služobík národa a krajiny skákal po hlave, ani aby ho utláčal, nadával mu a správal sa k nemu ako k dobytku, či majetku.

Ale ak sa to deje, je aboslútne správne a nanajvýš spravodlivé žiadať jeho odstúpenie a zákaz vykonávať podobnú funkcu na tejto úrovni. Je jasné, že čo vyšlo z úst takého človeka svedčí v prvom rade o ňom samom, iste,

Ale faktom zatiaľ stále je, že Slovensko je zatiaľ ešte stále demokatický a právny štát. Nie diktatúra proletariátu Nemecka, ani náboženský štát neverending izmu. Hoci Prešovská mestská samospráva s otvorenou náručou prijíma aj také správanie svojich poslancov a poslankýň, ktoré jasne a verejne dokazuje vplyv samotného arcibiskupského úradu na prideľovanie dotácií subjektom VIĎ TU:

Ak je tu teda finančná pomoc exkluzívne pre katolícku cirkev a jej inštitúcie, a ešte hŕstku tých, ktoré jej nevadia, prečo sa to občanom Slovenska nepovie priamo jej prestaviteľmi? Odkedy dú arcibiskupské úrady poradným orgánom primátorov miest a mestkých samospráv? A ak to tak nie je, prečo sa to toleruje? Ak je v štáte cenzúra všetkého, čo nie je katolícke, nie je to znak náboženského štátu? Ale potom už štát nie je demokratický, ani právny.

Vyššie spomínané video o vplyve samotného arcibiskupského úradu na prideľovanie dotácií subjektom si môže každý pozrieť na stránke Mesta Prešov aj na YouTube. Je to záznam zo 6.zasadnutia mestskej rady. Fakt, o ktorom hovorím, je zaznamenaný v posledných 10 minútach zasadnutia MZ v Prešove.

Takéto, občanov poškodzujúce správanie sa zo strany tých, ktorí sa dušujú, že im ide o blaho národa, či obyvateľov miest a dedín, nemôže zostať bez následkov. Veď je to dokázaná lož u každého, kto sa takých vecí dopúšťal. Ako sa vraví: Nebude zo psa slanina, preto ho nikomu nevnucuj.