Shocking News, that Haters Gonna Hate

30. októbra 2021, zuzliak, Nezaradené

Keďže sme na blogu denníka Pravda, pozrime sa na jednu šokujúcu pravdu, ktorú „krstný otec“ z Talianska vydáva za Mariánsku teológiu a učí v nej nezmysel bezhriešnosti Márie. Lenže túto teológiu aj celý jej obsah Boh sám v Písme dokazuje za lož a krivé svedectvo o Bohu – rúhanie sa Zákonu Boha. Tu je dôkaz:

Písmo v Lv 1,14 učí toto: A ak zápalná obeť na jeho obetu Pánovi bude z vtáctva, potom prinesie svoju obetu z hrdličiek alebo z holúbkov.

Zápalné obety sa prinášali za hriech a toto nebola výnimka. A potom čítame to isté aj v Lv 12,6: A keď sa naplnia dni obradného očisťovania, za syna alebo za dcéru prinesie ročného baránka na zápalnú obetu a holuba alebo hrdličku na obetu za hriech, ku vchodu Stánku Stretnutia kňazovi;

 

Takže hrdličky, či holúbky boli prikázané ako celopal nemajetných, t.j. ako zápalná obeta za hriech.

V Lukášovom Evanjeliu  potom čítame, že po narodení Ježiša, keď sa skončili dni Máriinho očisťovania, obaja: Mária aj Jozef sa spolu pobrali do chrámu a obetovali dva holúbky, ako prikazoval vyššie spomínaný Zákon. Holúbky -ona zápalná obeta za hriech- tu teda boli dva, za každého z nich jeden.

Teraz neprijemná, ale dôležitá otázka:

Narodenie dieťaťa Ježiša, skrze proroka ohlasovaného Emanuela – Boha s nami – nebol hriech. A nebolo ním ani jeho privedenie na svet.

Čo potom v prípade Jozefa a Márie hriechom bolo? Lebo obaja priniesli obetu za hriech.

Óóóóó, naozaj som to napísala? Áno, veď je to čierne na bielom v Písme: Mária a Jozef priniesli Bohu obetu za hriech.

Ja viem, toto je pre jedných šokujúce zistenie, pre iných totálna drzosť, však? Ale Sväté Písmo to hovorí jasne a pravdivo: obaja priniesli do chrámu tú istú obetu za hriech.

Pohoršuje ťa moja otázka? Ja viem, haters gonna hate, lebo táto nádherná a od modloslužby falošného kultu oslobodzujúca pravda Svätého Písma, o ktorom aj najväčší, hoci falošný kresťanský systém viery učí, že je najvyššou Autoritou pre výuku a otázky viery, na celej čiare odhaľuje lož a podvod mariánskych bludných učení o bezhriešnosti Márie aj Jozefa.

Aj toto poviem: Celá tzv.Mariánska teológia je nezmysel a podvod, ktorý Písmo na celej čiare vyvracia a dokazuje za lož.

Jeden kňaz mi to nedávno potvrdil sám, keď povedal: „Mariánsku devóciu Písmo neučí ani neprikazuje, ale ľudia si na to zvykli. „

Ale uvedom si: kniha Levitikus, rovnako ako Evanjeliá, sú stále Sväté Písmo – Zákon Najvyššieho Boha a Pána, Ježiša Krista. A On – Jediný a pravý Boh, Ježiš Kristus, je Pravda sám. Jemu Jedinému patrí sláva aj večná vláda na veky vekov!

Nie pápež, ani jeho tzv. učiteľský úrad cirkvi. Len Boh sám, je Najvyššou Autoritou Viery, lebo LEN Ježiš Kristus je Jediný Veľkňaz nášho vyznania.

Preto skôr, než sa nahneváš, a Bože uchovaj, verejne zhrešíš, si ASPOŇ RAZ a dôkladne prečítaj Božie Slovo – knihu Levitikus aj Evanjelium – pasáž o narodení Ježiša a až potom, ak musíš, reaguj – ale k veci.