Vitajte v Socializme

20. júla 2021, zuzliak, Nezaradené

Dnes ráno mi jedna dobrá duša napísala toto:

 

„Ja som zas zistil, že o firme si ktokoľvek môže zistiť koľko som zarobil, minul, atď. Vyslovene čísla do haliera presne, že štát tieto informácie predáva firmám, ktoré si za to pýtajú tiež zaplatiť.“

Všimol si tu vôbec niekto ako štáty sveta šliapu po občianskych právach a slobodách, zatiaľčo nám klamú do očí zdrapom zvaným zákon o ochrane súkromia? Aké súkromie a aká je tu jeho ochrana, keď aj tak súkromná vec ako je zdravotný záznam z očkovania je už verejný a ako vidíme, aj všetko o našej práci, aj o nás? Vidí tu vôbec niekto, že sme zo socializmu nikdy nevyšli?

 

A tak som tej dobrej duši odpísala toto:

„Áno, ľudia si len namýšľajú, že sú majiteľmi firiem a podnikov. V pravde je majiteľom všetkých firiem štát. Veď to on každému podnikateľovi diriguje podmienky vedenia, NIE VLASTNENIA firmy.“ 

 

Vidíme, že podmienky za akých niekto môže prevádzkovať firmu sa ukladajú ZODPOVEDNÝM VEDÚCIM obchodu, či firmy, nikdy nie MAJITEĽOM.

Hejže, neže?

 

Tu sa znova povtrdzuje proroctvo Písma, že posledná svetová vláda pred príchodom Krista na zem, má byť socialistická – červená. A ako všetci vidíme, proroctvá Boha sa nemýlia, ale DO BODKY spĺňajú, či tomu človek verí, či nie.

 

Vážení, nasaďte si kloboučky, pojedeme z kopečka…..