Založ si blog

Pán Sulík, Boh Vás žehnaj a ďakujem!

Boh žehnaj Slovensko a nech je v orgáne zvanom správa krajiny doslova posiate samými Suklíkmi.

Môj príspevok sa týka vyjadreniu pána Sulíka, ako o tom čítame tu.

Nech sa nik nehnevá, že nepoviem vláda krajiny, lebo ľudia v správe vládnuť nevedia a nebolo im to dané – nedokážu to, čo ako si namýšľajú. Vládne naozaj len BOH. Dôkaz vidíme v ZÁKONE NAJVYŠŠIEHO:

Gn 1,28: Boh ich požehnal a povedal im: Buďte plodní, množte sa, naplňte zem a podmaňte si ju a vládnite nad rybami mora, nad vtáctvom neba a nad všetkou živou vecou, ktorá sa pohybuje na zemi.

Prepáčte mi, zástupcovia správy Slovenska, naozaj máte pocit, že ľudia sú veci? Až tak hlboko ste klesli?

Ale vidiac pravdu Zákona Boha: môže tu ešte niekto vôbec povedať, či tvrdiť, že Boh dal hlinenej bytôstke, úbožiatku hlinenému, zvanému človek, vládu nad iným človekom? Nie, nič také povedať nemôžeme.

Slovensko počúvaj: BOH NIKDY NEDAL ŽIADNEMU ČLOVEKU MOC NAD INÝM ČLOVEKOM.

A tým je jasné, že všetky ľudské vlády sú výmysel človeka a preto sú úbohé, neschopné a hriešne, plýtvajúce prostriedkami, pre ktoré sa namáhali iní, a až takí nerozumní, že ich aj ich vlastní členovia, ako pán Sulík, musia volať k návratu k zdravému rozumu a pôvodnému poriadku na zemi.

Pán Sulík, ĎAKUJEM Bohu za Vás, aj za vašich rodičov. Ďakujem Bohu za odvahu postaviť sa zvrhlosti násilia a povedať: potiaľto smieš a ďalej nie!

Nech Boh žehná človeka, ktorý POCHOPIL, na čo mu je daná pozícia v správe krajiny akú zastáva a ktorý sa spravodlivo zastáva práva všetkých občanov.
Nech Boh dá, aby jeho príklad nasledovali mnohí jeho kolegovia, aj tí, ktorí sú dnes zaslepení diktátom Nemecka a „akože EU“.

Lebo LEN ľudia ako on, ktorí vedia, kde sú hranice, a čo je právo, sú doslova naplnením Božieho Zákona:

2Sam 23,3-4: Boh Izraela povedal, Skala Izraela prehovorila ku mne:

»Ten, kto spravodlivo spravuje svet ľudí (t.j.zriadenie spoločnosti), Spravodlivý, vládne v Božej bázni. A bude ako svetlo rána, keď slnko vychádza, áno, ako bezoblačné ráno; ako jemná tráva čo povstáva z pôdy jasnou žiarou po daždi.«

 

Takým je veru vyjadrenie pána Sulíka o konaní vlády, ktorá šliape po ústavných aj základných ľudských právach a slobodách – ktorá šliape obyvateľov a znevažuje ich, seba aj svojich predkov. Nech je im Boh milosrdný, lebo nevedia ako veľmi sa ženú do smrti a hádžu do nej aj vlastné rodiny a deti.


Nech Boh žehná pánovi Sulíkovi, aj ja mu žehnám aj jeho rodine a každému, kto zmýšľa rovnako aj tzv.vláde, ABY zmýšľala rovnako, aby každý z nich, ako sám žije slobodu, tak ju žičil aj iným! Nech pribúda Slovensku takých, ktorí sú ako svetlo rána, keď slnko vychádza, áno, ako bezoblačné ráno – úprimní a charakterní, ako jemná tráva, čo POVSTÁVA z pôdy jasnou žiarou po daždi!

 

ODKAZ POHORŠENÝM:

Nie som za žiadnu politickú stranu – viď úvod ohľadom toho, čo hovorí Boh. Ale keď človek povie, čo JE SPRAVODLIVÉ, tak je aroganciou par excelance a znakom osobnej nezrelosti komunikácie, ak sa čitateľ hlúpo oháňa vecami, o ktorých tu nik nehovorí. Držte sa témy vážení, nie osobných fantázií a predstáv, či emóciií a názorov, o tých tu, okrem vás, NIKTO nehovorí. Boh vám žehnaj!

 

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 140926x
Priemerná čítanosť článkov: 2659x

Autor blogu

Kategórie