Založ si blog

Vykľulo sa šidlo z vreca

Pred pár rokmi bolo vídať reklamu, ktorej slogan hovoril: „Ak vydržíš čakať do vianoc, uvidíš zlaté prasiatko.“ Nuž, to prasiatko som dnes nevidela, zato však riadne šidlo, čo sa vykľulo z vládneho vreca. Inak povedané: Ak občan chvíľku počká, „vladára pritlačí“ a aj pravdu povie. 🙂 A preto dnes v správach čítame toto:

„Otázka je, prečo to neurobili už dávno. Veď o tom, že ideme masívne očkovať, vieme minimálne od vlaňajšieho leta. A už pri potvrdeniach o absolvovaní testov sme prišli na to, že treba mať jednotné potvrdenie, aby sa ľuďom nestávalo, že im bol niekam odmietnutý vstup, lebo ich potvrdenie ,nevyzeralo správne‘,“ upozorňuje poslanec Valášek. Zdôrazňuje, že tieto problémy boli predvídateľné.

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nom. OĽaNO) tvrdí, že problém so zavedením európskeho digitálneho zeleného certifikátu nebude. Naprieč úniou sa rokuje a 26. júna bude systém elektronický. (prevzaté z Pravdy)

 

To ale znamená len jedno: že vlády EU sa – rovnako ako tie v Mníchove v r.1938, t.j. „o nás bez nás“ – už dávnejšie dohodli, že občanov budú považovať sa svoj majetok (ako dobytok), a že očkovanie bude zo začiatku nepovinné, ale plánované je ono „masívne“.

Toto úctou k človeku, voličovi ani životu nazvať nemožno.

Napriek ich všemožnej snahe sa im to však nepodarí. Prečo? Lebo celý tento cirkus – bohužiaľ, ale už onedlho – preuší naplnenie proroctva 6.poľnice knihy Zjavenie. Tým je 3.svetová vojna, v ktorej má v krátkom čase zahynúť až 1/3 ľudstva. Kto číta nech pochopí.

Kiežby vláda volila zdravý rozum a pripravila obyvateľstvo na následky tejto – Bohom prorokovanej vojny. A keďže vojna bude nukleárna, koho v nej budú zaujímať rúška a očkovanie?

Je nad slnko jasné, aké zasa zbytočné míňanie peňazí daňových poplatníkov na očkovanie a preukazy celé toto hejsa je. Okrem toho je to aj ďalšie ukracovanie slobôd a práv občanov a to práve tými, ktorí si hovoria „demokrati“ a prepytujem „bojovníci za slobodu práv občanov“. Verím tomu, že tí, ktorí za našu slobodu bojovali v 2.svetovej vojne – a tá bola obsahom 2.poľnice Apokalypsy – sa musia v hroboch obracať. Skutočne, hanba všetkým národom, ktoré boli od fašizmu oslobodené a dnes sa sami dávajú zotročovať! Pripadajú mi ako ľahké ženy v historických vojnových dokumentoch, čo si myslia, že zotročenie je spôsob ako sa dostať na slobodu.

 

Problém však nie je len vojna, pri ktorej – A TO NEHOVORÍM JA, ALE BOH SÁM – zahynie oná tretina ľudstva od ohňa, dymu a síry, ale aj posledné „očkovanie“ v dejinách ľudstva vôbec, opísané v rovnomennej knihe ako znak šelmy. Toto posledné očkovanie tu však nebude z dôvodu pandémie, ale ako posledný ekonomický systém sveta – a Biblia prorokuje, že jeho „vynálezcom a implementárom“ bude najväčší FALOŠNÝ systém viery, ktorého vodcovia nosia červené a fialové rúcha – viď Zjavenie kapitoly 13 až 19. Kto číta nech pochopí.

 

Vlády krajín sveta dostali autoritu spravovať krajiny, t.j. územia. Ani jeden z nich však nedostal od Boha autoritu ovládať ani manipulovať ľudí. A ani jeden jej člen nedostal od Boha autoritu prorokovať. Už len preto sa nestane, čo hovoria.

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 140962x
Priemerná čítanosť článkov: 2660x

Autor blogu

Kategórie