Založ si blog

Kde je Príbalový leták k vakcíne?

Vôbec nemám v úmysle povzbudiť tu niekoho do očkovania, lebo Boh túto poslednú prorokoval a označil za cestu do smrti.  A predpovedal aj dĺžku jej trvania aj to, čo príde po nej, čo sa, v prípade zaujmu, dozvieš v trefnom audio odkaze na stránke hlas z púšte. Denník Jeruslem Post práve informoval, že rabín, ktorého očkovali už dvakrát vakcínou PFIZER, je znova coronou infikovaný.

Preto ma skôr ma zaujalo vedome obskúrne správanie sa vlád všetkých krajín, ktoré vakcínu proti covid 19 vyrábajú, propagujú a démonizujú každého, kto sa v spojení s ňou a jej podávaním pýta impertinentné, ale relevantné otázky.

Napríklad:

  1. Kde je príbalový leták k vakcíne? ŽIADNA HO NEMÁ. Pri každom, aj najmenšom vitamíne je zákonom prikázaný príbalový leták, s informáciami o lieku aj uvedením všetkých možných – doteraz zistených – vedľajších účinkov.
  2. Prečo vlády nevarujú obyvateľov pred vedľajšími účinkami?
  3. Kam spejú snahy vlád zaviesť očkovanie preukazy, ak nie k vyhláseniu vlastníctva tiel obyvateľstva?

Tieto otázky sú ešte vypuklejšie v prípade, že predsedníčka EU Ursula von der Leyen na otázku žurnalistu, či je bezpečné vydať vakcínu proti covid 19 pre použitie v prípade, že táto nie je dostatočne testovaná práve na oné vedľajšie účinky, odpovedala, že vodcovia EU sú si vedomí, že vakcínu posielajú do užívania min.rok skôr ako by sa malo diať, a že veda nemala čas na testovanie jej možných vedľajších účinkov, ale že tak robia z dôvodu nutnosti.

Lenže čo už nepovedia je, že pre onú „neznalosť“ vedľajších účinkov, pretože to niekomu vyhovuje, zrušili zákon o povinnosti informácii o vakcíne jej výrobcami.

 

KAŽDÝ OBYVATEĽ KRAJINY MÁ PRÁVO NA INFORMÁCIE O LIEKOCH.

 

Dovoľ mi tri otázky smerom k obyvateľstvu:

  1. Nevadí ti, že sa ti spred očí berie pravda o niečom, čo do teba chcú vpichnúť?
  2. Naozaj nikomu nevadí denne pozerať na desiatky úmrtí prepytujem „zaočkovaných“?
  3. Je človek ešte vôbec človekom?

Ďalší problém je ono prikázané budovanie tzv. vakcinačných centier a takmer príkaz vlád povinného očkovania. To nikomu nedochádza, že už aj prípadným očkovacím preukazom si vlády UZURPUJÚ právo na telá obyvateľov krajín? Prepáč mi moju priamosť: majú nás za dobytok a pokusných králikov a sledujú koľkí im to dovolia, aby to mohli vyhlásiť za zákon. A robia to tí, ktorí – odpusť mi moju priamosť – nie sú výrobnou sférou, iba ak sférou výroby a zväčšovania národných dlhov.

A toto nikomu nevadí?

Mne áno. Som človek, nie dobytok, ani vec.

P.S: V Belgicku začalo hejsa s vakcináciou 3 dni potom, čo počet nakazených, aj obetí nákazy klesol o 30%! Rozprávky o náhode sú pre malé deti. Pfizer vakcína sa vyrába aj v Belgicku, ale ani tu žiaden príbalový leták nie je. Firma Pfizer má len povinnosť registrovať (t.j.počítať) úmrtia, spojené s vakcínou či jej podaním.
V Holandsku už registrujú úmrtia detí už po trojvakcíne proti kiahňam, rubeole a čiernemu kašľu. Rodičia sa búria, lebo ani tieto vakcíny, kedysi neškodné, žiadne príbalové letáky neobsahujú. Ale úmtrnosť pozná a štatistiky o nich má každá; ibaže vlády o nich mlčia. Vláda v Holandsku to rieši tak, že ak dieťa po podaní vakcíny zomrie, pošle sa rodičom odškodné v istej sume. Kto číta, nech pochopí…

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 140713x
Priemerná čítanosť článkov: 2655x

Autor blogu

Kategórie