Výbuchy su budíkmi dneška

5. januára 2021, zuzliak, Nezaradené

Švajčiarske médiá nedávno vydali správu, v ktorej zjavili, že štáty EU doslova financujú z daní všetkých obyvateľov EU, libanonskú, terostistickú organizáciu Hizballáh, ktorej tzv.spiace bunky čakajú na svoju aktiváciu. Ale vývoj pokračuje.

Je naozaj úbohé vidieť, ako štáty namiesto dvíhania svojich občanov z ich núdze, radšej investujú do vrahov, aby títo mohli páchať vražedné útoky na našom kontinente. Naozaj, vlády štátov, ktoré teroristické organizácie na svojom území tolerujú, majú krv na rukách za všetkých, ktorí pri nich zomierajú. Výhovorka: „my podporujeme len politické krídla teroristických skupín“ tu neobstojí a na fakte nič nemení.

Izraelské médiá však dnes informovali, že len Nemecko, Rakúsko, Estónsko, Slovinsko, Litva, Lotyšsko a Česká Republika – zakázali Hizballáh na svojom území ako celok, na rozdiel od politiky EÚ, ktorá umožňuje pôsobenie „politického ramena“ libanonskej teroristickej skupiny na európskom kontinente.

Onedlho začne prorokovaná tretia svetová vojna. Dochádza vôbec tým ľuďom v kanceláriách služobníkov občanov jednotlivých štátov (lebo tými v pravde sú, nech si namýšľajú čo chcú), na čo tu tie tzv.spiace bunky teroristov Stredovýchodu asi prišli a na aký signál aktivácie čakajú?

Vyzerá to, že sa Švajčiarsko aj Izrael snažia zobudiť spiacu krásavicu EU, skôr, než jej make-up zmenia oné spiace bunky.

Prezidenti a aj parlamenty majú čo vysvetliť svojim občanom, ktorým ustavične vravia, na čo všetko peňazí niet. To platíme teroristov, aby sme si mohli brať z Bruselu pôžičky?

Nedá mi: Slovensko, hanbi sa!