Založ si blog

Výbuchy su budíkmi dneška

Švajčiarske médiá nedávno vydali správu, v ktorej zjavili, že štáty EU doslova financujú z daní všetkých obyvateľov EU, libanonskú, terostistickú organizáciu Hizballáh, ktorej tzv.spiace bunky čakajú na svoju aktiváciu. Ale vývoj pokračuje.

Je naozaj úbohé vidieť, ako štáty namiesto dvíhania svojich občanov z ich núdze, radšej investujú do vrahov, aby títo mohli páchať vražedné útoky na našom kontinente. Naozaj, vlády štátov, ktoré teroristické organizácie na svojom území tolerujú, majú krv na rukách za všetkých, ktorí pri nich zomierajú. Výhovorka: „my podporujeme len politické krídla teroristických skupín“ tu neobstojí a na fakte nič nemení.

Izraelské médiá však dnes informovali, že len Nemecko, Rakúsko, Estónsko, Slovinsko, Litva, Lotyšsko a Česká Republika – zakázali Hizballáh na svojom území ako celok, na rozdiel od politiky EÚ, ktorá umožňuje pôsobenie „politického ramena“ libanonskej teroristickej skupiny na európskom kontinente.

Onedlho začne prorokovaná tretia svetová vojna. Dochádza vôbec tým ľuďom v kanceláriách služobníkov občanov jednotlivých štátov (lebo tými v pravde sú, nech si namýšľajú čo chcú), na čo tu tie tzv.spiace bunky teroristov Stredovýchodu asi prišli a na aký signál aktivácie čakajú?

Vyzerá to, že sa Švajčiarsko aj Izrael snažia zobudiť spiacu krásavicu EU, skôr, než jej make-up zmenia oné spiace bunky.

Prezidenti a aj parlamenty majú čo vysvetliť svojim občanom, ktorým ustavične vravia, na čo všetko peňazí niet. To platíme teroristov, aby sme si mohli brať z Bruselu pôžičky?

Nedá mi: Slovensko, hanbi sa!

A co Děti? Mají si kde hrát?

15.04.2024

Páči sa mi, keď sa moja krásna krajina zviditeľňuje vo svete, ale nedá mi reagovať na článok s titulkom: Na Hrebienku je už tretia tabuľa na pamiatku návštevy kráľovnej Alžbety II. Dve ukradli Autor v nej píše: Vysoké Tatry majú pre britského kráľa Karola III. originálnu letenku, špeciálny skipas a pozvánku na návštevu. Preto mi prepáčte moju typicky [...]

The House of Cards is falling – Zástupcovia Slovákov vo vláde, PRIDAJTE SA!

15.04.2024

Svetom dnes obletela FANTASTICKÁ SPRÁVA! Uvedomelý a skutočne triezvo premýšľajúci obyvateľ Canady, provincie Aurora sa postavil pred svoj parlament a povedal krištáľovo čistú pravdu pred všetkými, ktorí sa doteraz ohýbali pred ich skazeným premiérom Trudeaom. Fantastickú zvesť si môžte pozrieť v jej originále TU , a kto má problém s cudzími jazykmi, [...]

Abracadabra COVID

10.04.2024

Výraz egyptské rany dnes pozná každý, i ked nie každý vie, o čo v nich skutočne išlo. Pravdou však je, že bohovia dnešných čias − nazvi ich králi, prezidenti, vlády, či médiálni magnáti, predsedovia konštalácií bludných hviezd, čo riaditelia svetových inštitúcií a aj bánk, na tom absolútne nezáleží − sa snažili kopírovať Boha. Áno, opičili sa, ale [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 12:59

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

zuzliak

Veriaci by mali mať odvahu usvedčovať falošné systémy viery všade, kde tieto odporujú Bohu klamaním a zvádzaním ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 141087x
Priemerná čítanosť článkov: 2662x

Autor blogu

Kategórie